Tennisresor och biljetter till ATP-slutspelet i London 2017

Tennisresor till ATP-slutspelet i London

Se ATP-slutspelet i London 2017 – fotbollens huvudstad

Åtta toppspelare. 75 miljoner kronor i potten. Men bara en vinnare.

ATP-slutspelet i London är en av idrottsårets stora höjdpunkter – och ett perfekt tillfälle för en tennisresa till en av världens hetaste sportstäder.

Mitt i mörkaste november lyser världseliten i tennis upp London-himlen, när Barclays ATP World Tour Finals avgörs i den brittiska huvudstaden. Planetens åtta bästa spelare gör 12-19 november upp om ära, berömmelse och en prispott på rekordstora 75 miljoner kronor, en höjning med hela 25 miljoner bara från ifjol.

Turneringen betraktas som en av de finaste på touren och spelas i fantastiska O2 Arena med plats för 20 000 åskådare. Totalt väntas tennisveckan i London locka omkring 250 000 fans.

Prisexempel ATP-finalen 2017:

 

Grundspelet 12-17/11:

En natt på 3*** centralt hotell i London i dubbelrum (inkl. frukost) och eftermiddags- eller kvällsbiljett*.
Pris per person utan flyg: från 2 395 SEK.

* Vill man se både eftermiddags- och kvällspasset blir det ett tillägg på ca 1 400 SEK per person.

Semifinaler 18/11:

En natt på 3*** centralt hotell i London i dubbelrum (inkl. frukost) och eftermiddags- eller kvällsbiljett*.
Pris per person utan flyg: från 3 495 SEK.

*Vill man se både eftermiddags- och kvällspasset blir det ett tillägg på ca 2 400 SEK per person.

Final 19/11:

En natt på 3*** centralt hotell i London i dubbelrum (inkl. frukost) och biljett.
Pris per person utan flyg: från 4 695 SEK.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR ATP-SLUTSPELET PÅ NICKES.COM

Minnesvärd start

Årets tennissäsong fick en lika oväntad som minnesvärd start. När alla hade förväntat sig att Djokovic och Murray – de senaste årens dominanter på ATP-touren – skulle göra upp om titeln, skrevs istället ytterligare ett kapitel i den långa rivaliteten mellan Nadal och Federer. De två levande legendarerna har spelat många episka matcher under de senaste 15 åren, och drabbade återigen samman i finalen av årets första Grand Slam-turnering.

”Rävarna” utmanar

Om det var ett tillfälligt trendbrott återstår att se, men Nadal har visat kanonform i inledningen av grussäsongen och blir tveklöst en av huvudfavoriterna i Öppna Franska Mästerskapen. Den därefter följande Wimbledon-turneringen ser mer intressant ut än på mycket länge. Plötsligt utmanas Djokovic och Murray av två gamla (nåja) rävar som fortfarande är både bra och hungriga nog att vinna i London.

Spännande kamp

Samtliga dessa fyra herrar lär finnas med i startfältet när ATP-slutspelet avgörs i samma stad i mitten av november. Kampen om de åtta platserna blir spännande att följa under säsongen och vill du uppleva den på plats kan Nickes.Com ordna biljetter till de flesta stora turneringarna. När det gäller ATP-slutspelet kan vi erbjuda paket till såväl gruppspelet som semifinaler och final, eller hela härligheten om du så vill.

Kombinera med fotboll

När de actionfyllda dagarna i O2 Arena är över kan du njuta av den brittiska huvudstadens digra utbud av nöjen, kultur, mat och shopping. Och är du sugen på mer sport är London som bekant fotbollens huvudstad. I skrivande stund finns inte mindre än fem Premier League-klubbar att välja på om du vill se fotboll på toppnivå. Lägg därtill ett flertal trevliga lag på näst högsta nivån, The Championship. Mer om den möjliga superkombinationen berättar vi en annan artikel till sommaren.