10 skäl att boka via Nickes.Com

  1. Utbud Vare sig du vill åka på fotboll i Spanien (La Liga), se NHL hockey i USA eller gå på en konsert I London så gör vi vårt absolut bästa för att dina resa ska bli så minnesvärd som möjligt.
  2.  Boka paket Berätta för oss hur du vill att din resa ska se ut så skräddarsyr vi ett paket helt efter dina önskemål. Kostar resan kanske lite mer än du väntat dig? Eller har du hittat en liknande resa hos nån av våra konkurrenter? Tala om detta för oss så ska vi ge dig ett pris som du inte kan motstå! Maila oss på sales@nickes.com för att få prisuppgift.
  3. Transport Priserna på vår hemsida inkluderar inte transporten (flyget). Vi kan hjälpa dig att boka flyget men du sparar pengar om du väljer att boka det på egen hand.
  4. Återbekräftelse När du bokar ett paket via vår hemsida så ringer vi alltid upp dig för att bekräfta dina önskemål. Vi vill alltid försäkra oss om att du är 100% nöjda med vad du har bokat och att det inte blir några missförstånd. Du får en bokningsbekräftelse av oss som beskriver din bokning och vi ger dig 48 timmar att bekräfta och betala för din bokning.
  5. Trygg & säkert Nickes.Com – Sport & konsertresor började verksamheten 1997. Företagets ägare och flertalet anställda har varit med ända sedan starten och detta innebär att vår kunskap om sportresebranschen är väldigt hög. Vår erfarenhet innebär att vi är ett tryggt och säkert val för bokning av evenemangsresor.
  6. Pålitlighet Vi jobbar endast med klubbar, arenor och officiella återförsäljare som vi litar på till 100%. Sedan starten 1997 så har vi endast haft tre reklamationer och detta är något som vi är väldigt stolta över
  7. Betala Vi kan erbjuda flera olika betalningslösningar. Du kan betala mot faktura, delbetala fakturan via (KLARNA), överföring via bankkonto, betalning till bankgiro eller kreditkortsbetalning.
  8. Eventguides Till flera av våra destinationer så erbjuder vi skriftliga guider om laget och arenan. Du som kund får dels dessa guider men du får också värdefulla restips av vår kunniga personal. www.eventguides.com
  9. Alla sällskap. En grabbhelg eller en resa med Familjen? Är ni en grupp på 25 personer som vill åka till Manchester eller om du vill överraska frugan med en resa till Paris så hjälper vi till. Inget är omöjligt för oss!
  10. Tillgänglighet Kontakta oss närsomhelst innan, under och efter resan om du har frågor. Ring oss under kontorstid från måndag – fredag. När du är iväg på resan så nås vi på jourtelefon under dygnets alla timmar.