Boka NHL-resan för nästa runda redan idag

Äntligen dags för Stanley Cup-final

Av världens 30 bästa hockeylag finns nu bara två kvar. Tampa Bay Lightning mot Chicago Blackhawks. Natten mot torsdag drar Stanley Cup-finalen 2015 igång och allt talar för att det kommer bli en finalserie att minnas.

Både Tampa Bay och Chicago kryllar av både offensiv spets och defensiva jättar. De är helt enkelt kompletta lag. Inte minst Tampa Bay har fullkomligt öst in mål under slutspelet.

Även om det kanske är lite ont om tid att hinna över till finalserien är både Chicago och Tampa två riktigt spännande resmål till hösten när NHL drar igång igen.

Soliga Tampa som är den perfekta kombinationen av soliga Florida och ishockey av världsklass. Deras arena är samtidigt otroligt modern och fin, en upplevelse i sig.

Chicago är USA:s tredje största stad bakom New York och Los Angeles och ett måste för alla som älskar att resa till USA. Staden har mycket att bjuda på och deras arena United Center tar in över 22 000 åskådare, en riktig koloss med andra ord. Faktum är att det är den största arenan och den arenan med högst publiksnitt, de hade hela 21 769 i snitt på sina grundseriematcher på hemmaplan.

Även Tampa har bra med publik. De hade i snitt 18 823 på sina hemmamatcher vilket är nionde bäst i ligan och som jämförelse ligger det andra laget från Florida, Florida Panthers sist i publikligan med 11 265.

Vi hjälper er mer än gärna med era NHL-resor till Chicago eller Tampa Bay. Kontakta oss så hjälper vi er med er resa så fort spelschemat för nästa säsong släpps.

Missa inte vår samarbetspartner Spelbloggare.se som listat de bästa casinobonusarna just nu, ni hittar hela bonuslistan här.