Beatleshysteri!

Jag har upplevt något som antagligen kan liknas vid Beatleshysteri: Justin Timberlake i Scandinavium med Timbaland som special guest. 10 000 damer som primalskriker i ca 1 och en halv timme oavbrutet, galet är bara förnamnet.

Nu är det så att nutidens Beatles heter One Direction. De är fullständigt outstanding i att framkalla hysteri och galenskaper runtom sig. One Direction är en rullande succe. Vart de än drar fram flockas fans och beundrare som suktar efter en glimt utav någon av de stiliga ynglingarna.

2014 års största happening blir tveklöst One Directions uppträdande 13 juni i Friends Arena. Se till att uppleva musikhysteri, det största världen har att erbjuda idag. Eller varför inte ge bort biljetter i julklapp?

[button url=”http://nickes.com/sv/konsertresor/default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om kosertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *