Biljetter och paket till Handbolls-VM

Nickes handbollsexpert Anton Hallbäck tror på svensk succé

Två veckor.
24 nationer.
Men bara ett guld.
Häng med till Köpenhamn och stötta de svenska handbollsherrarna i VM 2019!

9-27 januari nästa år riktas handbollsvärldens blickar mot Köpenhamn, Herning, Berlin, Köln, Hamburg och München. I dessa sex städer spelas nämligen det 26:e världsmästerskapet i sporten och det blir förstås en riktig godbit för idrottsvänner i allmänhet och handbollsälskare i synnerhet. Frankrike är regerande mästare och även det land som vunnit VM flest gånger (6) genom tiderna,

EM-silver 2018

Du minns säkert Sveriges härliga insats i handbolls-EM 2018. Visserligen blev det klar förlust mot Spanien i finalen, men det folkkära landslaget var i allra högsta grad vinnare ändå. Under två smått magiska veckor satt miljoner svenskar som klistrade framför teven och upplevde samma spänning och intensitet som i fornstora dagar.

– Jag såg EM-finalen på kaféet Chill i Ystad. Vi var alla imponerade över att Sverige gick så långt i turneringen, säger den svenska handbollsprofilen och Ystads IF-stjärnan Anton Hallbäck, som sedan en tid tillbaka fungerar som konsult och ambassador för Nickes.Com.

Handbollsfest väntar

Många var dem som önskade att de var på plats i Kroatien i vintras. Ty det är få saker som överträffar känslan av att uppleva ett stort idrottsmästerskap LIVE, i synnerhet när det går bra för Sverige. Nu ger vi Dig chansen – i handbolls-VM 2019!

– Att vara på plats under ett stort mästerskap är en helt annan känsla en att sitta i en tv-soffa! Det går nästan att ta på stämningen i arenan och du dras lätt med i publikens glädje och jubel. Man mår helt enkelt fantastisk på plats! säger Anton Hallbäck.

Danskarna är av tradition skickliga på att skapa en stark atmosfär kring stora evenemang och Tyskland är en av världens största handbollsnationer, så lita på att VM 2019 blir något alldeles extra!

Läs mer om paketen till handbolls-VM 2019 här! 

Blågul invasion?

24 nationer kämpar under drygt två veckors tid om medaljerna i en turnering som kommer att bli en stor fest med världens bästa handsbollsspelare på plats och förhoppningsvis med svenska framgångar som grädde på moset. Och där har Du och dina kompisar en given nyckelroll!

När hockey-VM spelades på samma plats i vintras vallfärdade svenska supportrar till Köpenhamn för att stötta sina hjältar. Resultatet? Svenskt VM-guld – för andra året I rad och elfte gången genom tiderna. Vi hoppas och tror på en ny blågul invasion av den danska huvudstaden under handbolls-VM. Biljetterna köper du hos Nickes.Com.

Tror på svensk succé!

Sverige spelar sina gruppspelsmatcher i moderna Royal Arena som har plats för 13 500 åskådare. Vi har satt ihop två olika paket med hotell (välj mellan att bo i Köpenhamn eller Malmö) och biljetter till inte mindre än 3 matcher per speldag. Förutom Sveriges match får du se två andra matcher i samma grupp.

– Lottningen ser gynnsam ut för svensk del och jag tror att Sverige vinner gruppen. Sedan kan allt hända och det är väldigt svårt att förutspå vad som kommer att hända. Men med ett starkt publikstöd i ryggen tippar jag att Sverige går minst till semifinal, säger Anton Hallbäck optimistiskt.

Om inte Anton själv tar plats i det svenska VM-laget dyker han säkert upp i Köpenhamn för att njuta av festen – hälsa på några av Nickes kunder! Läs mer om Anton och vår handbollsatsning i denna artikel.

Vill du BOKA DIREKT kan du ringa 036-14 14 43 eller mejla sales@nickes.com.

Vi på Nickes.Com satsar hårt på handbollsresor och erbjuder även biljetter till bland annat Bundesliga.

Anmäl ditt intresse för handbollsresor här.