Boka din Champions League resa och biljetter här

Billiga paket runt om i Europa!

Ligorna börjar att närma sig sitt slut och det finns flera intressanta matcher som går att få till väldigt bra priser.

Tänk dig ett fullsatt Signal Iduna Park när Borussia Dortmund – Schalke drabbar samman, det är öronbedövande när fansen ska försöka överrösta varandra! Stämningen i allmänhet när Dortmund spelar hemma är fantastisk med ”Gula väggen” som är enormt mäktig. Många av våra kunder reser till Berlin och tittar på match på Olympia Stadion och Hertha Berlin. Staden är cool och nöjesutbudet är stort!

Dortmund – Schalke 25/3 , fr. 2695 SEK
Dortmund – Mainz 17/4 , fr. 2095 SEK
Hertha Berlin – Hoffenheim 6/4, fr. 1795 SEK

I Premier League är det jämt i toppen av tabellen och Arsenals vinst över Tottenham 16/3 gör att ”The Gunners” ligger tvåa i tabellen bara fyra poäng bakom ledande Chelsea, men då har Arsenal en match mindre spelad. Vill du se Arsenal på Emirates Stadium så har vi två matcher till specialpris (se nedan). Har du alltid velat hänga med de mest hängivna fansen på bortaresor? Nu är det möjligt, du kan stå i Arsenal klacken och se laget vinna på bortaplan.

Arsenal – Swansea 25/3 , fr. 2395 SEK
Everton – Arsenal 6/4 , fr. 3095 SEK
Arsenal – West Ham 15/4 , fr. 2795 SEK
Hull – Arsenal 19/4 , fr. 3195 SEK
Norwich – Arsenal 11/5 , fr. 3195 SEK

Theatre of Dreams! Vill du se en av världens häftigaste arenor så är det läge att passa på nu. Tyvärr så går det inte lika bra för Manchester United i år som föregående säsonger men det är ändå otroligt coolt att se en match på Old Trafford!

Manchester United – Aston Villa 29/3 , fr. 2395 SEK
Manchester United – Norwich 26/4 , fr. 2395 SEK

Vill du besöka en klassisk engelsk arena som inte mäter sig med Emirates Stadium eller Old Trafford? Då ska du besöka Craven Cottage och se Fulham kriga för att hålla sig kvar i Premier League. Du får en upplevelse som väldigt minnesvärd men som är i stark kontrast till de toppmoderna arenorna.

Fulham – Norwich 12/4 , fr. 1595 SEK
Fulham – Hull 26/4 , fr. 1495 SEK
Fulham – Crystal Palace 11/5 , fr. 1595 SEK

Det är tre lag i Spanien som gör upp om ligatiteln, Real Madrid, Atletico Madrid och FC Barcelona! Vi är många, båda gamla som unga som beundrar Lionel Messi för hans snabbhet, finurliga finter och målfarlighet. Du kan se honom på Camp Nou och höra publikens vrål när Barca och Messi gör mål.

Barcelona – Real Betis 6/4 , fr. 1695 SEK
Barcelona – Getafe 4/5 , fr. 1695 SEK
Barcelona – Ath.Bilbao 7/5 , fr. 1795 SEK

Vill du se ett av Europas hetaste derbyn? Trots att lagen inte har sin bästa säong detta år så är alltid matcherna mellan Milan – Inter väldigt viktigt. Ta spårvagnen ut till San Siro tillsammans med supportrarna, ta nåt att äta och dricka utanför arenan, se uppvärmningen och hör sångerna! Magiskt!

Milan – Catania 13/4 , fr. 1595 SEK
Inter – Napoli 27/4 , fr. 1495 SEK
Milan – Inter 4/5 , fr. 2295 SEK
Inter – Lazio 11/5 , fr. 1695 SEK

Har du någon annan match som du gärna skulle vilja se men som du inte hittat bland erbjudande här ovan, maila oss på sales@nickes.com och tala om vilken match du vill se, så hoppas vi kunna ta fram ett riktigt bra pris till dig. Vi hjälper till med alla ligor och alla lag!

På alla ovanstående priser så tillkommer kostnaden för flyget. Vi hjälper dig gärna med att boka flyget om du vill det, inga problem!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *