Premier League biljetter & resor

Boka Premier League 2014-15 redan idag

Vi svenskar har länge gillat engelsk fotboll och det har med största sannolikhet mycket att göra med Stryktipset och Tipsextra. Premiären för stryktipset hölls 1934 och då skulle man stryka de tolv matcher som man inte trodde på, därav Stryktipset.

Tack vare Lars-Gunnar Björklund fick svenska folket Tipsextra. Lars-Gunnar var 1967 chef för sporten vid Sveriges Radio/TV i Göteborg och samma år så var han i London och såg matchen mellan Tottenham – Chelsea. Han insåg då att det skulle vara fullt möjligt att tv-sända engelska matcher på lördagar i Sverige eftersom Allsvenskan spelade söndagar och Tipsextra skulle enbart visas mellan november – mars då Allsvenskan hade vinteruppehåll. Den första matchen som tv-sändes var Wolverhampton Wanderers FC – Sunderland AFC den 29 november 1969. Matchen slutade 1-0 till hemmalaget.

Under årens lopp har det visats engelsk ligafotboll på lördagar, SVT tackade 1995 nej till att fortsätta sända Tipsextra och från säsongen 1995-1996 så tog TV4 över sändningarna under det nya namnet Tipslördag. Canal Plus tog över sändningsrättigheterna till Premier League säsongen 1998-1999 och TV4 fick då visa engelska andra divisionen samt skotska första divisionen.

Inför säsongen 2010-2011 så köpte Viasat rättigheterna till Premier League och för den som gillar engelsk fotboll så kan man se matcher live flera dagar i veckan. Intresset för engelsk fotboll är otroligt stort och spelschemat för Premier League kommer vid midsommar varje år.

Vill du försäkra dig om att få se ditt favoritlag mot värsta konkurrenten?
Eller har du alltid drömt om att se en speciell derbymatch?

Detta kan nu bli verklighet och vi kan garantera dig att du får se denna matchen säsongen 2014-2015.

Så här funkar det:
1. Kontakta oss på 036-141443 eller sales@nickes.com och meddela vilken match du/ni vill se
2. Du får en bokningsbekräftelse på mailen och varje person betalar 500 SEK i anmälningsavgift
3. Dessa 500 SEK per person används och avräknas sedan på priset som paketet/resan kostar
4. Spelschemat kommer vid midsommar och du får förtur att boka den match som ni anmält er för

Du förlorar inga pengar utan du ställer dig bara först i kön och betalar in ett förskott som sedan används som en delbetalning.
Skulle ni ändra er och vill se annan match än den ni anmält er för så är det inga problem att byta match.

Om ni ångrar er och inte längre vill åka så återbetalas inga pengar.