Ryder Cup biljetter och resor 2018

Boka Ryder Cup 2018 – biljetter & resor

Ryder Cup är mer än en vanlig golftävling. Ryder Cup är tät dramatik, gastkramande spänning och fanatiska fans. Ryder Cup är den ultimata upplevelsen för alla som älskar golf …

Hjälp Europa till seger i Ryder Cup!

Den 25-30 september 2018 drabbar USA och Europa samman i en av världens största och mest prestigefyllda golftävlingar, denna gång med franska Le Golf National som värd. Senast det begav sig, i Minnesota för två år sedan, vann USA efter stor dramatik. Nu är Europa ute efter revansch i Ryder Cup och DU har möjlighet att heja fram laget till seger!

Planetens bästa golfspelare finns på plats på den spektakulära L’Albatros-banan några mil sydväst om Paris. Banan är känd som en av de absolut bästa i hela Europa och den har skyhög status bland toppspelarna. Även för publiken erbjuder L’Albatros bästa möjliga förutsättningar för en golfhelg att minnas resten av livet.

Missa inte chansen att uppleva dramatiken och spänningen i Ryder Cup – det är verkligen en speciell tävling där fansen har en avgörande betydelse för utgången. Eller som Europas Ryder Cup-kapten Thomas Björn säger: ”Supportrarnas passion är en av de saker som gör Ryder Cup så fantastiskt. Jag vet att många fans i Europa är exalterade över matchen och jag uppmanar alla att registrera sig för biljetter redan nu.”

BOKA DIN GOLFRESA TILL RYDER CUP HOS NICKES.COM

 

Schema:

Fredag: Första rundan; Foursome. Andra rundan; Fourball

Lördag: Första rundan; Foursome. Andra rundan; Fourball

Söndag: Tolv matcher.

Poängräkning:

Alla matcher är värda 1 poäng. Vid oavgjort delas en halv poäng ut till vardera lagen. Tävlingen pågår tills något lag har vunnit 14,5 poäng. Om tävlingen skulle sluta oavgjort, det vill säga 14–14, behåller Europa pokalen – eftersom de är regerande mästare.

Historik:

Ryder Cup startade 1927 och spelas vartannat år. USA har vunnit Ryder Cup 26 gånger, Europa har vunnit 13 gånger och 2 matcher har slutat oavgjort. Europa hade tre raka segrar innan USA bröt den för dem negativa trenden genom att vinna i Minnesota 2016.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *