Biljetter Championship final 2014

Championship Play off-final

I engelska ”Premier League” finns det flera möjliga ligasegrare när det bara några omgångar kvar. Men i slutändan kan det bara finnas en segrare.

Men långt ifrån toppstriden, i botten av tabellen kommer tre lag att åka ut och ersättas av tre nya lag från ”The Championship”.

Ett lag är redan klart för uppflyttning och det är Championshipsegrarna Leicester City och just nu har Burnley FC ett bra grepp om den andra direktplatsen.

De lag som slutar på plats tre till sex i ”The Championship” ska spela playoffmatcher där 3:an möter 6:an och 4:an möter 5:an i hemma/borta möte.

Vilka lag som slutar på plats tre till sex är just nu vidöppet. Från plats sex ner till plats tolv skiljer det endast sju poäng med fem matcher och 15 poäng kvar att spela om. Vinnaren mellan 3:an och 6:an och vinnaren mellan 4:an och 5:an möts i en traditionsenlig Playoff final på Wembley Stadium den 24 May.

I England är Playoff finalen ungefär lika stor som Capitol One finalen och FA Cup finalen. Stämningen på Wembley med 90.000 åskådare är helt makalös när båda lagens fans sjunger hejaramsor och stöttar sitt lag för att ta den tredje och sista platsen upp till Premier League 2014/2015.

Vill du se matchen live så hjälper vi dig med allt!

Se priser här: Championship finalen 24/5

Förra året (2013) vann Crystal Palace över Watford med 1-0. Målet gjordes av Kevin Phillips på straff och glädjen visste inga gränser bland Palace supportrar och spelare.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=1″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din fotbollsresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/fotboll/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler fotbollsartiklar här [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *