Hartwall VM Jokerit

CHL tar hockeyfans till oväntade platser

Champions Hockey League har vuxit sig riktigt stor i främst Centraleuropa där klubbar som Adler Mannheim och Düsseldorfer EG till exempel snittade 7 511 samt 6 232 besökare per match förra säsongen i CHL. Här hemma i Sverige sticker Luleå med 3 949 åskådare per match ut som bäst men det ger dem bara en 12:e plats i CHL:s publikliga.

Att följa sitt lokala SHL-lag ute i Europa är en riktigt häftig upplevelse speciellt med tanke på att många klubbar i främst Tyskland och Schweiz lockar riktigt mycket publik och där topplagen har riktigt bra trupper. Om vi ser till klubbar med över 4 000 åskådare i snitt per CHL-match hittar vi klubbar från Österrike, Slovakien, England, Norge samt de ovan nämnda Tyskland och Schweiz.

Reser till Sheffield för häftig bortamatch

Just Sheffield Steelers som är Englands bidrag här har blivit det kommande resmålet för HV71:s fans som reser till England för bortamatchen mot Sheffield den 27/8. Det är vi på Nickes.Com som hjälpt dem med resan och just deras paket går på 2 995 kronor per person och i det ingår  resa från Jönköping till Sheffield tur och retur samt en natt på hotell med frukost.

Vill ni följa er klubb ute i Europa? Kontakta gärna oss så hjälper vi er mer än gärna oavsett om ni är ett kompisgäng som vill fara eller en hel supporterförening.

Här nedanför ser ni vilka de svenska lagen kommer möta under gruppspelet:

Djurgården: HC Davos och Rougen Dragons
Frölunda:
Dynamo Parubice och Grizzlys Wolfsburg
Färjestad: Sparta Prag och Comarch Cracovia
HV71: Red Bull Salzburg och Sheffield Steelers
Linköping: JYP och Gap Rapaces
Luleå:
SaiPa och Eisbären Berlin
Skellefteå: KalPa och Vienna Capitals
Växjö: Mlada Boleslav och Yunost Minsk

För samtliga datum besök CHL:s webbsida här eller kontakta oss så hjälper vi er. Ni når oss på 036 14 14 43 eller sales@nickes.com