nfl i london

Dags för ny NFL-fest i London!

NFL International Series utökas till fyra matcher 2017

Varför gå över ån efter vatten? Eller åka över Atlanten för att se NFL när du kan njuta av amerikansk fotboll i Europa?

Proffsligan i amerikansk fotboll gästar åter London i höst och i år står inte mindre än fyra glödheta matcher på programmet.

Först och främst ett förtydligande av ingressen. För visst finns det många goda skäl att resa till USA och titta på NFL. Det numera traditionella gästspelet i London erbjuder emellertid en utmärkt möjlighet för alla hängivna NFL-fans att få en extra dos av sin favoritsport – eller för nya anhängare att stifta bekantskap med sporten.

Utökas igen!

Allt sedan 2007 har det under namnet NFL International Series spelats grundseriematcher i London. Initialt spelades en match per säsong i den brittiska metropolen, men satsningen på Europa har intensifierats de senaste åren och antalet matcher har utökats, först till två (2013) och sedan till tre matcher (2014). Och guess what? I år har du FYRA matcher att välja på när NFL-cirkusen reser över den stora pölen för att möta sina europeiska fans.

Följande matcher spelas i London den här säsongen:

24/9 eller 1/10:

Baltimore Ravens – Jacksonville Jaguars (Wembley)

24/9 eller 1/10:

New Orleans Saints – Miami Dolphins (Wembley)

22/10 eller 29/10:

Minnesota Vikings – Cleveland Browns (Twickenham)

22/10 eller 29/10:

Arizona Cardinals – Los Angeles Rams (Twickenham)

Här kan du se en preview inför NFL International Series.

Publikfest att vänta

Populariteten hos amerikansk fotboll blir bara större och större i Europa i allmänhet och England i synnerhet. Antalet TV-tittare för NFL-matcher på söndagar har exempelvis mer än fördubblats sedan 2007. Så när NFL kommer till London på riktigt blir det självfallet alltid härliga publikfester. Matcherna lockar så gott som alltid över 80 000 åskådare på Wembley och även matcherna på Twickenham – ”The home of rugby” – tilldrar sig ett stort intresse.

Här kan ni se ett nyhetsinslag från The Guardian om just NFL:s framgångar i Storbritannien.

Många superstars

Årets upplaga av NFL International Series ser ut att kunna bli den bästa någonsin. Det vimlar av storstjärnor i de olika lagen, inte minst i mötet mellan Miami Dolphins och New Orleans Saints. Den drabbningen kan bli hur bra som helst, med offensiva superstars som Saints suveräne quarterback Drew Brees och Miamis running back Jay Ajayi i spetsen. ”Jay Train” har emellanåt varit helt ostoppbar i NFL de senaste åren. Även de andra matcherna ser högintressanta ut.

Vi på Nickes.Com har givetvis både biljetter samt kompletta resepaket till alla matcher i London. Kontakta oss på sales@nickes.com eller 036-141443 så hjälper vi er med att sätta ihop ett actionfyllt paket som passar dig.


PRISEXEMPEL:

Här ser du exempel på en NFL-resa till London. Vi skräddarsyr paket efter kundens önskemål så hos oss kan du bygga din egen resa!

Två nätter på 3*** hotell i dubbelrum (inkl. frukost) och matchbiljett (Club Wembley):
Pris per person utan flyg från 3 995 SEK.

* Vill du hellre se en NFL-match i USA? Inga problem, klicka här för att se spelschema och kontakta oss för priser!

Vill du att vi gör jobbet åt dig och kollar flyg, hotell och biljetter? Det gör vi gärna!
Maila oss på sales@nickes.com eller ring oss på 036-141443 med dina önskemål så får du snabb och personlig service!