Disney on ice i Sverige

Se upp, här kommer Blixten McQueen, Bärgarn, Sally och gänget från Bilar! Leksakerna från Toy Story är tillbaka. Häng med Buzz Lightyear, Woody, Jess och de andra i deras mest vågade äventyr hittills. Du får dyka djupt ner i havet till Ariels underbara undervattensvärld och följa med Tingeling och alla Disneyälvorna på magiska äventyr. En salig blandning av nya och klassiska Disneyfigurer bjuder upp till en härlig och sprudlande tillställning.
Showen kommer spelas upp i Globen, Göteborg, Linköping, Malmö och Karlstad. Det hela startar i Globen, Stockholm 2 januari 2014.

Ta med hela familjen och njut av ett fantastiskt äventyr med dina Disneyfavoriter i en glittrande lekfull och spännande isshow.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *