Se live NHL, NBA och NFL i USA och Kanada

Massor av sport att uppleva
i Nordamerika!

Man behöver inte vara sportintresserad för att drömma om en resa till Nordamerika i allmänhet och New York i synnerhet.

Men det är absolut ingen nackdel.

På andra sidan Atlanten finns de största stjärnorna och de tuffaste ligorna i sporter som hockey, basket och amerikansk fotboll.

New York är inte bara en pulserande världsstad med ett enormt nöjes- och shoppingutbud, det är också en fantastisk sportstad. Ett fullsatt, vibrerande och färgsprakande Madison Square Garden är för många själva sinnebilden av amerikansk livesport av bästa märke. Här har många tuffa basket- och hockeymatcher med NY Knicks och NY Rangers spelats och vilda boxningsfajter utkämpats.

Stort sportutbud

Hockeyutbudet i New York erbjuder matcher även med två andra lag – New York Islanders och New Jersey Devils. Stannar du borta en vecka är det ofta fullt möjligt att planera in matcher med samtliga tre lag i kalendern. Och annars finns det en hel del annat att uppleva i sportväg i staden som aldrig sover. The Big Apple – kärt barn har som bekant många namn – kan nämligen ståta med lag i toppligorna i alla de stora sporterna. Här finns Giants och Jets i amerikanska fotbollsligan NFL, här finns redan nämnda Knicks och Brooklyn Nets i basketens NBA och här finns Mets och Yankees i baseball (MLB).

Mer inspiration hittar du i den här artikeln om NBA

Sportresor till USA & Kanada att se NHL, NBA och NFL

Kultur i Kanada

Och du, fotbollen ”over there” – den som går under etiketten Soccer – är inte så pjåkig den heller. Många europeiska legender spelar numera i MLS! I New York, för att fortsätta på den tråden, spelar bland andra David Villa och Andrea Pirlo. I New York finns som synes massor av actionfylld livesport att se – och hur mycket som helst att uppleva mellan matcherna. Detsamma gäller förstås för många andra städer i USA och Kanada. Hockeykulturen är starkast i Kanada där vi kan rekommendera resor till såväl Toronto och Montreal som Vancouver borta i väst.

Fantastiska Florida

Längs samma kustlinje, fast betydligt längre söderut, finns Kalifornien som i likhet med New York har massor av toppklubbar i de olika sporterna. Och i spelmetropolen Las Vegas huserar numera som kanske är bekant, ett NHL-lag i form av Vegas Golden Knights. Även soliga Florida är en stat med ett fantastiskt sportutbud, som du kan läsa om i den här artikeln. Oavsett vilken sport, stad eller klubb du föredrar kan vi på Nickes.Com ordna biljetter och paket till de flesta lagen och ligorna. Vi kan Nordamerika – och vi hjälper dig gärna att förverkliga DIN drömresa.

PLANERA OCH BOKA DIN SPORTRESA TILL NORDAMERIKA HÄR

… eller kontakta oss via mejl sales@nickes.com eller telefon 036-14 14 43 så hjälper vi dig att skräddarsy en resa till USA eller Kanada som passar just dina önskemål.

 

EXEMPEL PÅ NHL-RESA TILL NEW YORK:

1/2 New York Rangers – Toronto Maple Leafs

3/2 New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

5/2 New York Islanders – Nashville Predators

6 nätter (31/1-6/2) på 3*** hotell på Manhattan i dubbelrum (exkl. frukost) med biljetter på långsida till alla matcher. Pris per person: från 8 995 SEK.

Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn kostar från 3 500 SEK per person.