f1-resor-ericsson

F1-febern är här! Se Ericsson – och Eriksson – på Europas bästa banor

Så var den då äntligen här – Formel 1-säsongen 2014. I helgen gör Marcus Ericsson debut bakom ratten på sin Caterham i australiensiska Melbourne, och ovissheten är total. Den samlade expertisen har utsett Mercedes-förarna Lewis Hamilton och Nico Rosberg till förhandsfavoriter, och avfärdat den regerande världsmästaren Sebastian Vettel redan innan start. En bild som avspeglar verkligheten, eller en förhastad slutsats baserad på en kaosartad vinter? På söndag morgon svensk tid får vi svaren.

I Sverige är intresset för Formel 1 förstås på rejäl frammarsch. Marcus Ericsson bär år av väntan från en hel nation på sina axlar – men han är inte helt ensam blågul representant på F1-scenen. För andra året i rad deltar nämligen skånske Jimmy Eriksson i supportserien GP3, som avgörs i samband med nio av säsongens deltävlingar. Eriksson tävlar i år för finska Koiranen GP, ett av de bästa teamen på juniorracingarenan, och ser till att bjuda på underhållningen i uppehållen mellan F1-passen.

GP3-säsongen inleds vid Spaniens Grand Prix i Barcelona – en tävling som för övrigt låter meddela att man nu sålt slut samtliga biljetter till fyra av sina läktare. Det börjar med andra ord bli hög tid att boka din resa om du vill se Ericsson – och Eriksson – live i säsongens första europarace; och du – var inte orolig. Det finns ett par riktigt bra biljettalternativ kvar.

Läs mer om Jimmy Erikssons stundande säsong på inspirationsbloggen på F1resor.se

Du som hellre vill ta bussen rakt upp på läktaren (nåja, kanske inte ordagrant – men i alla fall så nära som möjligt!) kan istället luta dig tillbaka och hänga med på någon av våra färdigpaketerade resor till Belgien eller Tyskland. Enkelt, smidigt, och kul – precis som alla idrottsupplevelser ska vara.

Bussresan – F1 Tyskland
Bussresan – F1 Belgien
Kolla in vår motorsportbroschyr

Till sist; glöm alla vackra ord om att fånga dagen. I helgen lever alla landets F1-fantaster på kaffe och upprepade alarm för att lojalt bevittna händelserna från Albert Park på inhumana sändningstider mitt i den mörkaste natten.

Aldrig förr har det känts så fruktansvärt rätt.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *