f1-biljetter

F1-final i Brasilien – 2014 väntar runt hörnet

Bara en enda deltävling återstår innan F1-säsongen 2013 förpassas till historieböckerna; helgens final på klassiska Interlagos i Brasilien. Den korta, tekniska och intensiva banan i utkanten av São Paulo markerar slutpunkten på en säsong då Sebastian Vettel ännu en gång raderat ut gränsen för det möjliga, med en sensationell fjärde VM-titel och en makalös svit som så sent som i Texas förra helgen resulterade i tyskens åttonde raka seger. Blir det en nionde i Brasilien? Vettel är storfavorit, men räkna med att teamkamraten Mark Webber kommer att göra allt för att betvinga sin unge Red Bull-kollega i sitt avsked till Formel 1.

Slutet på en F1-säsong markerar alltid början på nästa – inte minst för oss på Nickes.Com. Produktionen av reseprogrammet för 2014 är i full gång, med inplanerade bussturer till både Belgiens och Tysklands Grand Prix och fler spännande evenemang och upplägg i horisonten.

Hör gärna av dig till oss med just dina specifika F1-önskemål; ju tidigare vi vet vad du vill ha, desto bättre – och billigare – blir det!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *