Företagsresor: Sportupplevelser gör affärsresan till ett rent nöje

Kundvård, kickoff eller konferens – oavsett vilket syfte du har med företagsresan så kan Nickes.Com hjälpa dig med paketeringen. Låt oss ta hand om allt så sparar du värdefull tid och i förlängningen också pengar.

På Santiago Bernabéu har publiken höga krav. Att Real Madrid vinner räcker oftast inte för att tillfredsställa de kräsna och segervana fansen. Det ska helst bjudas på kungliga föreställningar och många mål av Ronaldo och grabbarna varenda gång. Så tänker även vi på Nickes.Com! Endast det bästa är gott nog för våra kunder. Vi brukar säga att vi säljer resor men levererar upplevelser.

Spara tid och pengar

Denna inställning präglar förstås också vår företagsservice. Genom att anlita Nickes.Com till företagsresan sparar ni tid som kan investeras i de delar av verksamheten som ni är bäst på. Att boka flygbiljetter, ordna hotell och fixa flygplatstransfer – för att bara nämna några av de uppgifter som ingår i planeringen av en företagsresa – tar tid och är i ärlighetens namn inte så där jättekul.

Experter på sport

Allt sådant ombesörjer istället vi på Nickes.Com, medan du som företagsledare koncentrerar dig på att sätta samman ett trevlig program för resan. Och du – även där kan du få hjälp! Vi är experter på sport och konsertresor och kan skräddarsy event och aktiviteter så att det passar just din grupp. Kanske vill ni åka till New York och se NHL-hockey i Madison Square Garden, eller lockar ett Formel 1-lopp i Europa mer? Topptennis i London eller en konsert på Wembley? Eller varför inte både ock…?

Lång erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi den kunskap som krävs för att ge våra – och DINA kunder den ultimata upplevelsen. För det finns få sätt som är bättre om du vill premiera lojala kunder, än att bjuda på ett riktigt attraktivt sportevenemang. Vi älskar utmaningar och älskar att komponera ihop attraktiva paket med biljetter på de bästa sektionerna och med den där lilla extra, guldkantade VIP-känslan. Våra resor stärker er kundvård samtidigt som de sparar er dyrbar tid som kan investeras i annat.

Premiera kunderna

Oktay Cimen, tidigare VD på IT-bolaget Prodoc, är en av dem som insett värdet av vårda relationen till sina nyckelkunder.

– Utmaningen är att premiera kunderna på ett sätt som gör att man kan kombinera nytta med nöje, samtidigt som man inte erbjuder de traditionella eventen som kunderna är vana vid, säger Oktay som kom i kontakt med Nickes.Com under en privat fotbollsresa.

– Då föddes tanken på att göra en kombinerad fotbolls- och konferensresa. Jag berättade lite kort om mina utmaningar som VD och vips så hade jag ett paketerat förslag på mitt bord.

Oförglömlig upplevelse

Oktay valde att anlita Nickes.Com till en weekend där en workshop med företagets största kund och återförsäljare kombinerades med matchen Liverpool–West Ham på klassiska Anfield.
– Vi var totalt tio personer som fick en oförglömlig upplevelse men också en kreativ weekend där vi hittade nya gemensamma utvecklingsmöjligheter, säger Oktay Cimen som gärna rekommenderar Nickes.Com till alla företagsledare eller chefer som vill kombinera nytta med nöje för sina kunder eller anställda.

– I Nickes.Com får du en trygg och pålitlig partner som levererar personlig service med hög tillgänglighet. Jag kommer att anlita Nickes till framtida resor både privat och i tjänsten.

Nytt lyxkoncept

För dem som är ute efter det lilla extra har vi tagit fram ett helt nytt koncept – Red Carpet Collection. Här rullar vi ut röda mattan för våra mest värdefulla kunder och alla andra som söker upplevelser långt utöver det vanliga. Nickes Com Red Carpet Collection är en liten men exklusiv samling reseidéer och paket som kan anpassas efter varje kunds önskemål. Hyr en egen söderhavsö, se en toppkonsert i London med limousin och VIP-känsla från början till slut – eller upplev en av världens häftigaste motorsporttävlingar, The Red Bull Experience i Budapest. The Red Carpet Collection uppdateras löpande med nya upplevelser.

Kontakta oss på sales@nickes.com eller 036-14 14 43 om du vill göra som Oktay och anlita Nickes.Com för nästa företagsresa.

Planera Företagsresan med hjälp av vår sportkalender

Lyssna på fler kunder som har anlitat Nickes.Com

Företagsresor