Boka Formel 1 Tyskland GP biljetter 2014

Formel 1 i den sydtyska idyllen

I skogarna utanför drottning Silvias hemstad Heidelberg ligger Hockenheim, värd för årets upplaga av Tysklands Grand Prix. Det första F1-loppet på banan kördes redan 1970, och vanns av österrikaren Jochen Rindt som senare samma säsong omkom i en olycka på Monza – men utropades till världsmästare postumt. Det här är en plats inte bara fylld av motorhistoria, utan också omgiven av vacker natur och en mängd gemytliga småbyar.

Vår årliga bussresa till Tysklands Grand Prix har vid det här laget hunnit bli något av en klassiker – och i år ger vi oss naturligtvis ut på vägarna igen! Den här gången får vi också glädjen att heja fram vår egen Marcus Ericsson i motorsportens kungaklass, och dessutom får vi följa Jimmy Eriksson i supportserien GP3. Jimmy är en återkommande gäst vid Nickes.Coms olika evenemang i samband med F1-helgerna och kommer även i år att ge oss en unik insyn i motorsportens allra heligaste.

Med Nico Rosberg i täten av förartabellen, en Sebastian Vettel på krigsstigen och hemmaplan för VM-ledande Mercedes är det upplagt för en riktig sommarfest när F1-cirkusen når Hockenheim i juli. Trycket efter biljetter är stort, så se till att boka din resa snarast.

Boka er resa till Tysklands Grand Prix här.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *