friidrottsfans

Friidrottsfest i London 2017

Var med när hemmahoppet Mo Farah tar farväl av den stora friidrottsscenen.

Se fartfenomenet Usain Bolt försvara sin position som världens snabbaste man.

Och framför allt – hjälp till att heja fram de svenska stjärnorna till medaljer.

Boka din plats till friidrotts-VM i London 2017 redan nu.

Knappt har krutröken från de olympiska spelen i Rio de Janeiro hunnit lägga sig förrän vi blickar fram emot nästa års stora friidrottsfest i London. Världsmästerskapet avgörs i den brittiska huvudstaden den 4-13 augusti 2017. Trots att det är nästan ett år till dess har intresseanmälningarna redan börjat komma in till oss på Nickes.Com – vilket inte är så konstigt…

Friidrotts-VM är ett av de största idrottsevenemangen i världen och med populära London som värdstad är det dessutom lätt och billigt att ta sig dit. Lite svårare kan det vara att hitta bra boende, men med hjälp av god framförhållning och Nickes.Coms långa erfarenhet av London-resor har du alla förutsättningar att kunna sätta ihop en riktigt fin VM-resa.

Ett världsmästerskap i friidrott innehåller massor av höjdpunkter, men vi har försökt plocka russinen ur kakan och presenterar nedan våra toppval för VM 2017:

Klicka här för att komma till mästerskapets officiella sida!

Fredag 4 augusti:

Öppningsceremonier brukar vara spektakulära och är alltid kul att få uppleva på plats. Samma kväll springer herrarna 10 000 meter – med hemmahoppet Mo Farah som regerande världsmästare. VM i London blir troligen Farahs sista stora mästerskap.

Lördag 5 augusti:

Det här blir en riktig Super Saturday! Störst uppmärksamhet tilldrar sig förstås herrarnas final på 100 meter, där Usain Bolt väntas springa hem ännu ett guld. Herrarnas längdhopp är också intressant – kanske med svenske Michel Tornéus som en av deltagarna. Och så hoppas vi på succé för Daniel Ståhl i diskus!

Söndag 6 augusti:

Sista dagen i damernas sjukamp – nu ska allt avgöras! Storbritanniens Jessica Ennis-Hill tog silver i OS och siktar nu på ädlare valör med stödet från hemmapubliken i ryggen. Unga belgiskan Nafissatou Thiam – som vann guld i Rio – lär dock inte släppa tronen frivilligt. Räkna med en spännande tävling.

Tisdag 8 augusti:

Den här dagen delas det ut fem guldmedaljer, bland annat på herrarnas 400 meter, 800 meter och 3000 meter hinder. Många fina lopp att vänta här alltså.

Lördag 12 augusti:

Rafflande sprinterstafetter står på schemat under dagen, liksom herrarnas 5000 meter. Ny guldchans för hemmafavoriten Mo Farah, men kan han stå emot de duktiga kenyanerna? Damerna tävlar i spjut och höjdhopp.

Söndag 13 augusti:

Avslutningsdagen ska inte mindre än sju guldmedaljer delas ut. På programmet står bland annat långa stafetterna (4×400 meter), höjdhopp för herrar samt finaler på 800 meter och 5000 meter för damer.

Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop ett VM-paket som passar dig!

Telefon: 036 – 14 14 43

E-post: info@nickes.com