Future Events: Vill du bli återförsäljare av Nickes.Com och tjäna pengar?

På sport- och konsertresor finns det mycket pengar att tjäna på ett enkelt sätt genom förmedling av bokningar. En resa kostar vanligtvis mellan 5000-10000 SEK per person. Ni får 8% provision och kan således tjäna enkla 400-800 SEK om ni får en bokning.
Läs mer på www.futureevents.se

——————————————————————————————————————————–
FOTBOLL:
Nu avslutas fotbolls-ligorna ute i Europa och många ligasegrare är redan korade. Vissa cupfinaler återstår men redan nu tar vi sikte på nästa år. Vi vet att nästa års schema för Premier League släpps den 17/6. Vi vill erbjuda våra återförsäljare en biobiljett eller 50 SEK per intresseanmälan ni skickar över till oss som innehåller namn, mobilnummer och e-postadress. Kampanjen gäller tom 17/6.

——————————————————————————————————————————–

MOTORSPORT:
Formel 1-säsongen är i full gång och intresset för F1 är större i år än på många år då vi har Marcus Ericsson som ende svensk i mästerskapet. Vi har en bussresa till F1 Belgien som vi erbjuder 15% provision på för varje bokning ni genererar. Denna kampanj gäller tom 30/6. ———————————————————————————————————————————
HOCKEY:
Hockey-VM har avslutats och Stanley Cup-slutspelet pågår så på så vis är hockeyn igång men för oss på Nickes.Com så siktar vi också på nästa säsong. Vi vet ännu inte när spelschemat för NHL 2015/2016 släpps så vi återkommer.
———————————————————————————————————————————
ÖVRIG SPORT:
Nickes.Com har genom sitt koncept www.supporterbussen.com ett samarbete med Svenska Friidrottsförbundet rörande buss, biljetter m m till Finnkampen som avgörs 12-13/9 på Stockholm Stadion. Vi kan erbjuda 5% provision på alla bokningar till er om ni släpper ut er egen rabattkod som kund anger på www.supporterbussen.com. Hör av er till niklas.hellberg@nickes.com så får ni er egen unika rabattkod.
———————————————————————————————————————————
KONSERT:
I sommar är det mycket sköna konserter över hela Europa. Alla konsertbokningar som bokas 30/6 ger er 15% i provision.
———————————————————————————————————————————
Happy Selling

MVH

Niklas Hellberg
VD på Nickes.Com