Giganter och galen rockmusikal

MTV unplugged var en viktig kanal för oss som var hungriga på musik under tidigt 90-tal. Några artister fick tack vare fantastiska uppträdanden helt ny publik. Nirvana, Pearl Jam och Eric Clapton är några av dem.
Just Eric Clapton har med sitt gitarrspel influerat tusentals unga och gamla med sin känsla för blues och låtskriveri. För min del var det Claptons unplugged-konsert, med fantastiska versioner av Layla och Tears in heaven, som fick mig att förstå blues och känsla för musik överhuvudtaget.
Att se Eric Clapton live är en våt dröm för alla musikälskare. 22 juni uppträder gitarrguden Clapton med band i Leeds.

Rockmusik är väl bäst när det är riktigt galet?! Musikal är väl som bäst när det inkluderar rockmusik?!
Galna rockmusikalen Rock of ages är givetvis en succé du inte bör missa! I sommar turnerar musikalen runt i England. 21 juli i Beatles hemstad Liverpool. Varför inte ta några dagar i London/Liverpool? Strosa runt på museèr, besök mysiga pubar och givetvis: upplev musikal! 21 juli i Liverpool, Empire Theatre.

”Att stå jämte Tom Jones när han sjunger var som att flyga in i en vägg!” Citat: Nina Persson i The Cardigans. Nina och The Cardigans fick äran att spela in en duett med Tom Jones. Med låten ”Burning down the house” fick de en världshit som hette duga. Storbritanniens svar på Kent, Sterophonics, gjorde precis som The Cardigans en duett med herr Jones, Mama told me not to come. Behöver jag säga att även det blev en megahit?!
Det mesta som Tom Jones gör och har gjort blir succé. Med en röst som ytterst få besitter och en charm som får damerna att trilla pinn så är han ett vinnande koncept personifierat.
2 juni uppträder legenden i mäktiga Ziggo Dome i Amsterdam. Boka en weekend i Hollands charmiga huvudstad. Här finns mysiga promenadstråk, konstupplevelser till höger och vänster och sist men inte minst, Tom Jones!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]