collage picture

Glada medarbetare ökar prestationen

Funderar du på att uppmuntra din personal eller vill du belöna dina medarbetare för ett bra genomfört arbete? Som ägare, arbetsgivare eller chef så vet du ju att företaget inte är bättre än sin personal!

Glada och nöjda medarbetare innebär bättre kundbemötande och att man som medarbetare ställer upp ”det där lilla extra” för företaget. Vill du överraska dina anställda med ett roligt evenemang men där du känner att ni inte kan vara borta för många dagar.

Många företag reser iväg på fotbollsresor till exempelvis London och är borta fredag till måndag. Om en weekendresa inte passar ditt företag så har vi några riktigt bra koncept nedan.

Här kan du se förslag på resor som företag gjort inom Sverige:

Melodifestival Finalen 2016:
Utresa med buss på lördagen från Jönköping till Stockholm T/R. En natt på hotell inkl. frukost och biljetter på Friends Arena.
Pris per person: 1895 SEK

Alcazar 2016:
Tre rätters middag inkl.dryck på restaurang i Jönköping. Busstransfer från restaurangen till Konserthuset i Jönköping och biljett till konserten. Bussresa till hemort efter föreställningen.
Pris per person: 1395 SEK

Göteborg – Liseberg – Ishockey 2016
Bussresa till Göteborg T/R, entré till Liseberg och kvällsmatch med Frölunda-Brynäs och övernattning på hotell inkl.frukost.
Pris per person: 1595 SEK

Om du vill ha hjälp med att skräddasy ett paket som passar just ditt företag, tveka inte att kontakta oss redan idag.
Ring oss på 036-141443 eller maila på sales@nickes.com