God (h)jul önskar Nickes.Com!

Julen står för dörren, och i motorvärlden råder just nu lågsäsong – åtminstone på banan. I det tysta rasar dock arbetet inför 2014 vidare i allt intensivare takt; inte minst i kungaklassen Formel 1 där några av tidernas mest omfattande regelförändringar står i begrepp att träda i kraft.

Nya, turboladdade V6-motorer och reviderad aerodynamik är bara några av nyheterna, samtidigt som en stor omsättning på förarmarknaden har bidragit till ytterligare osäkerhet hos samtliga toppstall. Hur kommer den potentiellt explosiva duon Fernando Alonso / Kimi Räikkönen att hantera situationen som teamkamrater hos Ferrari – och hur ska det gå för danske Kevin Magnussen i hans redan på förhand uppmärksammade debut med McLaren? Kan Daniel Ricciardo sätta välbehövlig press på Sebastian Vettel hos Red Bull, och hur kommer Lotus att stå sig efter Räikkönens flytt till Maranello?

F1 i all ära, men den som är i akut behov av att stilla sin motorabstinens får en första chans redan efter nyår. Klassiska Dakarrallyt, som numera avgörs i Sydamerika, är ökänt för sin påfrestande terräng och sitt maratonliknande, två veckor långa tävlingsupplägg. Rallyt startar den 4 januari, och med på startlinjen står bland andra vår egen svenska “ökendrottning” Annie Seel. Se henne gästa Gomorron Sverige och berätta mer om sin satsning här:

I övrigt återstår bara för oss att tacka för ett fantastiskt år. Vi hoppas att du vill vara med oss på nya äventyr när kalendern visar 2014, och till dess: GOD (H)JUL!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *