Gott Nytt Reseår 2016 – Förverkliga dina drömmar!

Har du en ”bucketlist” dvs en lista med saker som du ska göra före du dör? Det är under 2016 som dina drömmar ska bli verklighet! Nu är det slut med att tveka och skjuta upp sportresan. Boka, betala och res iväg, enklare än så är det inte! Kontakta oss för bra erbjudanden!

Vi på Nickes.Com har skapat minnen för livet åt massor av kunder sedan 1997. Vi har skickat resenärer till alla världens hörn och vi vill hjälpa dig med din drömresa! Inget resmål eller evenemang (sport eller konsert) är för svårt för oss.

Om jag som resesäljare tittar tillbaka på häftiga resor som jag fixat åt kunder så tänker jag på en svensexa i London åt tio grabbar med pubrunda innan match, limousine till arenan och fotbollsbiljetter till derbyt mellan Arsenal – Tottenham. Jag hjälpte en familj med att se fem matcher med Henrik Lundqvist och New York Rangers under deras resa till New York. Behöver jag säga att familjen var Frölunda supporters och att deras stora idol är ”Kung Henrik”. Eller när jag hjälpte en grupp träffa Felix Rosenquist under DTM Finalen, vi åt middag tillsammans med Felix och besökte depån och fick titta på bilen och träffa teamet!

Nedan kan du se ett axplock av de mest bokade resorna under 2016:
(Klicka på länkarna nedan för info om priser m m!)

Håkan Hellström (SLUTSÅLD)
Real Madrid – At.Madrid 28/2
Dortmund – Bayern Munchen 5/3
New York Rangers – Pittsburgh Penguins 13/3
Barcelona – Real Madrid 3/4
Manchester United – Aston Villa 16/4
Arsenal – Norwich 30/4
F1 Spanien 2016
Iron Maiden 17/6
F1 Tyskland 2016 (Bussresa)
World Cup Hockey 2016 (Spelas i Toronto 17/9-1/10)

Vill du att vi gör jobbet åt dig och kollar flyg, hotell och biljetter? Det gör vi gärna!
Maila oss på sales@nickes.com eller ring oss på 036-141443 med dina önskemål så får du snabb och personlig service!