Hallbys härliga handbollsresa!

Tog Supporterbussen till Champions League-matchen

Biljetter till en Champions League-match i handboll.

Transport i en bekväm buss.

Glädje och gemenskap på resan.

Visst låter det som en trevlig kombination …?

Delad glädje är dubbel glädje heter det som bekant och tänk så mycket ackumulerat värde en bussresa med närmare 40 handbollsintresserade föreningsvänner kan generera.

Jönköpingsklubben Hallby IF vet. I vintras anlitade Hallby Nickes.Com och Supporterbussen för sin handbollsresa till Champions League-mötet mellan IFK Kristianstad och storklubben FC Barcelona.

– När Niklas (Hellberg, vd på Nickes.Com) berättade om Supporterbussen för oss nappade vi direkt, säger Tobias Sahlin som är ledare i Hallby IF och en av dem som följde på resan.

handbollsresa

Handbollssnack på bussen

Lördagen den 24 februari samlades ett tjugotal HIF:are i olika åldrar i Jönköping, där de klev på Supporterbussen för vidare färd mot det nordskånska handbollsfästet Kristianstad. Ungefär lika många anslöt i Taberg och så var bussen full av handbollsfrälsta Hallby-kompisar.

– Det var fint väder och härlig stämning under hela resan. På bussen snackades det mycket handboll och alla var laddade och förväntansfulla inför matchen, berättar Tobias.

Väl på plats blev Tobias och hans reskamrater snabbt varse att Champions League-mötet mellan IFK och Barcelona var ett stort evenemang. Trafiken var tät och många bussar ville fram bland gatorna, men Supporterbussens chaufför såg till att relativt snabbt och smidigt hitta en parkering i närheten av arenan.

bussresa till handboll

Laddade med fläskfilé

Utanför arenan fanns ett supportertält med grillning och annan uppladdning, men Hallby-sällskapet hade bokat bord inomhus på ”supportertorget” där IFK Kristianstads personal tog emot och hälsade välkomna.

– Vi käkade fläskfile med potatisgratäng och var sedan redo för match! Arenan var fullsatt och helt klädd i orange och det var riktigt bra drag på läktaren med en klack som höll igång hela tiden. Barcelona är ju ett av världens absolut bästa lag så självklart var det en häftig upplevelse att se dem live. Det var hög klass på spelet, framför allt från Barcas sida, säger Tobias.

Som väntat räckte Kristianstad inte riktigt till och fick se sig besegrat med 21–26.

Nöjda med resan

Däremot kände sig de tillresta supportrarna från Hallby som segrare. De hade ju fått en fantastisk sportupplevelse tillsammans.

– Överlag var alla väldigt nöjda med resan. Vi fick många glada tillrop efteråt från deltagare som tyckte att allt hade varit perfekt. Jag vill också framhålla att kontakten med Nickes.Com och allt kring bokningen fungerade klockrent. Vi tycker att Supporterbussen är ett väldigt smidigt och bra koncept och jag rekommenderar verkligen andra att testa det, säger Tobias Sahlin.

Vill du anordna en matchresa med din förening? Kontakta oss på sales@supporterbussen.com eller ring 036–14 14 43.

handbollsresa

Läs mer om Supporterbussen in den här artikeln

Anmäl ditt intresse för handbollsresor här