Jimmy Eriksson i topp i GP3

På Nickes.Com är vi glada att kunna samarbeta med några av Sveriges främsta internationella racinghopp. Tack vare dem får vi inte bara en fantastisk insyn i några av landets mest spännande idrottssatsningar – vi kan också ge dig som resenär en extra krydda i samband med våra resor. Om du gillar motorsport är det egentligen ganska enkelt; ingen annan researrangör i landet tar dig lika nära händelsernas centrum.

En av förarna vi samarbetar med är Tomelillas Jimmy Eriksson, som står i begrepp att inleda sin andra säsong i formelbilsserien GP3. Mästerskapet körs under samma helger som Formel 1 vid utvalda tillfällen under säsongen, med tävlingspremiär i Barcelona nästa månad. Redan under den gångna veckan fanns Jimmy dock på plats längre söderut i Spanien, närmare bestämt i Jerez, för årets andra officiella försäsongstest. Jimmy avslutade testerna med veckans absolut snabbaste tid och har nu satt sig själv i en högintressant sits inför premiären.

Om du vill träffa Jimmy, och höra hans egna tankar om klättringen mot toppen, kanske våra F1-paket är något för dig. Varför inte hänga med på någon av våra bussresor till Tysklands eller Belgiens Grand Prix? Jimmy tävlar själv i samband med båda loppen, och kommer att besöka Nickes.Com-bussen för att dela med sig av det senaste från depån.

F1 Tyskland 
F1 Belgien

GP3-kalendern inkluderar också bland annat Ungerns, Italiens, Rysslands och Abu Dhabis Grand Prix, och även där finns möjlighet att träffa Jimmy. Hör av dig till oss för att skräddarsy just din unika racingupplevelse!

Som sagt, om du gillar motorsport är det egentligen ganska enkelt… Välkommen!

****

Visst har ni inte missat vår sida F1resor.se, där hittar ni mer information om våra Formel 1-resor.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *