Jönköping Airport + Eintracht Frankfurt

Direktflyg på 1 h 45 minuter (för att tala fotbollsspråk, 90 minuter + 15 minuters förlängning)!
Eintracht Frankfurt har en av ligans bästa supportrar!

Fotbollen i Tyskland håller världsklass, högsta betyg får också själva inramningen av matchen. Det vi menar är att fotbollsfansen skapar en härlig atmosfär inne på arenan med trummor, sånger och färgstarka tifon. Att se Eintracht på hemmaplan (Commerzbank Arena) tillsammans med 51.000 åskådare är en häftig grej. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken vare sig av spelet eller upplevelsen inne på arenan! Gör fotbollsresan till ett minne för livet, en fotbollsmatch är mer än bara 90 minuter. Ta en öl några timmar innan kick-off tillsammans med hemmafansen, köp en halsduk i klubbshopen, sätt dig på läktaren och se arenan fyllas samtidigt som lagen värmer upp. Som svensk så kommer du att gilla sången som alla på läktaren sjunger med i….mäktigt värre, se filmklipp nedan!

Här sjunger fansen ”Pippi Långstrump”: https://www.youtube.com/watch?v=aOSozWaBfsw 

BOKA PAKET: Skicka e-mail till sales@nickes.com och tala om vilken match du vill se så återkommer vi med priser och tillgänglighet

Här kan du se spelschemat för alla Eintracht Frankfurt matcher (klicka här)
Här kan du se spelschemat för alla matcher i Bundesliga 1 (klicka här)
Här kan du se spelschemat för alla matcher i Bundesliga 2 (klicka här)

Vill du resa snabbt och smidigt på fotbollsresa från Jönköping?
Res med direktflyg till Frankfurt och se Eintracht Frankfurt! Lufthansa/BMI erbjuder två avgångar per dag (måndag-fredag, söndag) och dessa flighter passar jättebra ihop med hur matcher spelas i Tyskland! Matcher i Tyskland kan spelas fredagkväll eller på eftermiddagen på lördagen eller söndagen. Utresa från Jönköping Airport sker 07.35 och 16.05. Hemresa från Frankfurt sker 09.50 och 18.30!