Julklappstips 2014, sportresor presentkort

Ge bort ett presentkort på Nickes.Com

Alla vet vi hur svårt det är att komma på vad man ska ge sina nära och kära som uppnått vuxen ålder. Barnen är lättare. Sätt dom fram ett antal leksakskataloger eller kanske som den moderna familjen gör framför leksaks-webshopen. Vårt förslag är upplevelser.

Då tänker du säkert att det kostar ju skjortan. Det kan det ju givetvis göra….vill du exempelvis ge bort en resa till Super Bowl-finalen i USA så kanske den kostar runt 60-80000 SEK per person med allt inkluderat. Det du kan göra är att istället ge bort ett presentkort på valfritt belopp som mottagaren sedan använder som full betalning eller delbetalning på valfri resa till ett av de ca 36000 evenemang som finns i Nickes.Com:s databas. Det finns till exempel mängder av fotbollspaket med matchbiljett och hotell för under 2 000 kronor.

Så här går beställningen till

1. Fyll i uppgifterna i formuläret här!
2. Skicka iväg uppgifterna genom att klicka på knappen GÅ VIDARE.
3. Vi skickar presentkortet och fakturan per email omgående.
4. När pengarna kommit oss tillhanda, så börjar presentkortet att gälla. Betalas inga pengar in inom den tid som står på fakturan, så annulleras presentkortet

Presentkortet är giltigt i 24 månader från beställningsdagen. När utgångsdatumet passerats så makuleras presentkortet automatiskt och kan då EJ längre användas för köp.

Frågor besvaras av Nickes.Com:
Telefon: 036-14 14 43
E-post: info@nickes.com