Jürgen Klopp ny tränare för Liverpool

Brendan Rogers ut och Jürgen Klopp in! JK tar över som huvudtränare för Liverpool FC med start 2015-10-08. Jürgen Klopp har både meriter som spelare och tränare i Mainz 05 men framförallt är han känd från sin tid som coach i Borussia Dortmund. Fansen på Dortmunds hemmaarena Signal Iduna Park (Gula väggen) älskade sin tränare och fick uppleva två seriesegrar, två supercupsegrar samt en Champions League Final.

The Reds ligger i skrivande stund på 10:e plats i Premier League och med Klopps intåg så hoppas fansen på en rejäl uppryckning. Klopp beskriver själv i en intervju varför han valde just att skriva på för Liverpool:
– Ägarna har visat att de tror på mig och min stab och har gett oss en fantastisk möjlighet. De har presenterat en väldigt tydlig vision och jag delar deras ambitioner och arbetsmodell, säger Klopp.
– Det här är en spelartrupp med mycket begåvning i och det finns mycket att kämpa för den här säsongen.

Ta chansen att se Liverpool hemma på Anfield med Jürgen Klopp vid sidlinjen. Vi kan hjälpa till med alla Liverpools hemmamatcher i ligan och i cuperna!

Här kan du se alla Liverpools hemma & bortamatcher (klicka här)

Här kan du se alla matcher i Premier League (klicka här)

Vill du att vi gör jobbet åt dig och kollar flyg, hotell och biljetter? Det gör vi gärna! Maila oss på sales@nickes.com med dina önskemål så får du personlig och snabb service!