Katy Perry & Nine Inch Nails

Om Justin Timberlake är kung av pop så är den kvinnliga motsvarigheten Katy Perry. Charmtrollet som pryder vart och vartannat tidningsomslag världen över ger sig ut på världsturné 2014. Med hitar som I kissed a girl och Roar har hon växt till en artist som spelar på de allra största arenorna. 27.e, 28:e och 31:a maj spelar Perry på O2 Arena i London.

Boka en härlig vårweekend med en konsertupplevelse med en av nutidens största.

Industrirockarna Nine Inch Nails med Trent Reznor i spetsen har nyligen släppt kritikerrosade albumet Hesitation Marks. I snart 20 år har de varit ledande, banbrytande och ett av de absolut största banden inom rock/industri. Utan Nine Inch Nails hade vi troligtvis inte fått någon Marilyn Manson. 15 maj spelar NIN i Berlin, 23 maj i London.

Vill du fira Norges nationaldag? Såklart du vill. Men ingen tvingar dig att fira här hemma i Norden. Tag en tripp till Paris vettja och fira med nån du tycker om genom att gå på Ben Harper, strosa i Montmartre och se världens bästa konst på Louvren. 17:e maj alltså.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]