Billiga KHL biljetter

KHL till riktigt bra priser

Man behöver inte flyga till USA eller Kanada för att uppleva en helt ny hockeyvärld. Efter en betydligt kortare resa kan man se flera av världens bästa hockeyspelare i KHL.

De flesta svenskar som ser KHL-matcher på plats brukar boka en resa till Riga, Prag, Moskva eller St. Petersburg. Men kom ihåg att om man väljer en klubb i Ryssland krävs det visum vilket gör det betydligt enklare att resa till städer som Riga eller Prag.

Bland profilerna i lagen hittar vi bland annat Ilya Kovalchuk i SKA St. Petersburg, Sergei Fedorov i CSKA Moskva och  Aleksey Morozov i AK Bars Kazan.

Tips: Det är ofta väldigt billigt att resa till Riga och vi kan erbjuda riktigt bra priser på hotell och matchbiljetter till Dinamo Rigas hemmamatcher.

Använd knappen här nedanför för att hitta KHL:s spelschema och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=2″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din KHL-resa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/ishockey/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler hockeyartiklar [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *