Lemmy och Eddie Vedder i sommar

Ja, jag vet. Det är inte ens jul och jag tjatar om sommarkonserter. Men det är faktiskt så att tiden bara springer iväg och visst vore det skönt att ha en upplevelse bokad när vi traskar runt i slasket efter jul?! Har du någon gång sett Lemmy och Motörhead? Det borde du! Upplev vackra Schweiz och rocka loss med världens hårdaste Motörhead, 27 juni smäller det.
Om du vill se Kings Of Leon i sommar så åk över till England, Sheffield 17 juni. Grammisvinnare och ett de mest hypade banden de senaste åren har fortsatt leverera och är kända som ett mycket bra liveband.

Hypade kanske inte är rätta ordet för superbandet Pearl Jam, men ett liveband av absolut rang är det ingen tvekan om. Senast Eddie Vedder o co besökte Sverige fick de högsta betyg av press och jag kan intyga att kvällen med Pearl Jam i Globen var magisk från början till slut. Ny skiva släppt i höst och Nordamerika turnè är just avslutad. Vår/sommarturnè är nu bokad och Pearl Jam är ett band man måste se, de tål att ses flera gånger dessutom. Varför inte åka till England och Leeds?! Pearl Jam lirar i Leeds 8 juli. Ta chansen och förgyll din sommar!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *