Lisebergsteatern firar 10 år

Emil i Lönneberga fyller 50 år och det är dags för jubileum och stor turné! Astrid Lindgrens Emil i Lönneberga är en teaterföreställning för hela familjen. Följ med Emil och hela hans familj på deras upptåg på den lilla gården Katthult, i småländska byn Lönneberga. I denna föreställning får vi ta del av välkända hyss som när Emil fastnar med huvudet i soppskålen, skall hjälpa Lina att dra ut hennes onda tand, hissar upp sin lillasyster Ida i flaggstången och så vidare. Hela december 2013 och januari 2014 spelas föreställningen med Emil på Intiman i Stockholm.

Lisebergsteatern firar i år 10 års jubileum med familjeföreställningar. Hela december 2013 och januari 2014 spelas Pippi Långstrump på den anrika Lisebergsteatern. Även detta är något som passar hela familjen.

Och ni missar väl för Guds skull inte att popvärldens gigant Justin Timberlake är på turné. Våren 2014 ägnar Justin åt Europa, 10 maj når turnén Tele2arena, Stockholm.

Den artist som noterat högsta inkomsten av alla senaste året är Taylor Swift. 2014 ägnar den skönsjungande världsartisten 4 dagar i London, O2 Arena. 1,2,4 & 10:e februari 2014 närmare bestämt.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om kosertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *