Biljetter resor Los Angeles NHL

Los Angeles, en riktig hockeystad

Just nu spelar Los Angeles Kings Stanley Cup-final mot New York Rangers och laget är med andra ord på väg mot sin andra Stanley Cup-triumf på två år (de vann 2012 mot New Jersey Devils och har just nu 1-0 i matcher mot Rangers).

Men det är inte bara Kings som spelar i Los Angeles. Även Anaheim som slogs ut av just Kings under slutspelet håller till i den numera hockeytokiga staden. Just Anaheim vann även de Stanley Cup nyligen, nämligen 2007.

Då staden saknar ett NFL-lag och de båda hockeylagen spelat allt bättre de senaste åren och framförallt vunnit mycket under slutspelet har hockey vuxit sig starkare de senaste åren. Man ska inte lura sig och tro att det är större än basket till exempel men hockeyn var verkligen vunnit mark de senaste åren i Los Angeles.

Att man dessutom kan kombinera väldigt bra hockey med soligt väder brukar vara ett plus för många.

Temperaturen ligger ofta runt 20 grader under dagarna även under vintern. Om man väljer att resa i oktober när NHL drar igång med nästa säsong brukar dagstemperaturen ligga runt 26 grader.

Anaheim spelar sina hemmamatcher i Honda Center i sydöstra Los Angeles och Kings spelar sina hemmamatcher i Staples Center i downtown.

Vi hjälper er mer än gärna med både paketresor och biljetter till kommande säsong. Hör av er på 036 – 14 14 43 eller sales@nickes.com för mer information.