Lyckad temaresa till Hockenheim med Felix Rosenqvist

Under den gångna helgen genomförde vi på Nickes.Com vår unika investerarresa till finalen för DTM och Formel 3-EM på Hockenheim. Resan genomfördes i samarbete med sportbörsen Trade In Sports och det svenska racinghoppet Felix Rosenqvist, som lämpligt nog passade på att belöna resenärerna med två sensationella segrar. Inte dumt att få höra “Du gamla, du fria” på läktarplats under ett av Europas största motorevenemang; grattis från oss på kontoret!

Upplägget för resan till Hockenheim innehöll bland annat en gemensam middag, där deltagarna fick ta del av Felix egna tankar kring satsningen mot Formel 1 och lära känna Värnamos stolthet lite närmare. Med på agendan fanns också ett besök hos Felix Formel 3-stall Mücke Motorsport, och inte minst en exklusiv visit hos Mercedes DTM-team. Om vi varit en kvällstidning skulle vi också kunna påstå att gruppen bodde kungligt (hotellet var beläget i Heidelberg, drottning Silvias forna hemstad…), men även om så inte ordagrant var fallet togs resan emot mycket positivt. Flera av resenärerna har redan efterfrågat fler liknande temaupplevelser, och en sak är säker; vi kommer att göra allt för att ta dig ännu närmare motorsportens innersta puls under 2014.

Stort tack till Trade In Sports och Felix Rosenqvist för ett fint samarbete, och tack till alla er som valde att följa med! Full gas mot 2014!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *