Moto-GP i Europa

Från fyra hjul till två – premiärtider för alla racingfans
Först Formel 1 – i helgen MotoGP. Samtidigt som våren tar ett allt stadigare grepp om vardagen passar motorpremiärerna på att avlösa varandra.
Förra årets VM-batalj i motorcykelsportens kungaklass nådde ett dramatiskt avgörande vid finalen i Valencia, där sensationsrookien Marc Marquez till slut lade beslag på MotoGP-titeln på sitt första försök. Kan Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Dani Pedrosa och de andra slå tillbaka under 2014? Helgens premiär i Qatar ger en första hint om maktbalansen i världens tuffaste mästerskap på två hjul.
Om ungefär en och en halv månad når MotoGP-cirkusen Europa för den första av hela fyra (!) deltävlingar på spansk mark. Som värd står den populära Jerez-banan inte långt från Gibraltar – och sedan följer en lång rad av europeiska race under sommaren. Vi har fördelaktiga paket till samtliga tävlingar, och nedan följer några av våra egna favoriter på MotoGP-kalendern:
350 km/h på projektiler i komposit – att uppleva MotoGP på plats är verkligen något utöver det vanliga. Välkommen!
[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=3″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *