New York, New York, New York

Den livs levande legendaren Patti Smith har fått priser för mer än man kan önska sig som musiker och konstutövare.  Självbiografin Just Kids författade hon på egen hand och rönte stor uppmärksamhet världen över med rika beskrivningar av konstkollektivens kamp från 60-talet och framåt i New York. Och det är just  New York man ska befinna sig i när det vankas nyår. Patti Smith uppträder 29:e och 30.e december i världens huvudstad New York. Kan det bli en bättre avslutning på 2013?!

En annan artist som redan i unga år håller på att bli legend är Justin Timberlake. Denne nye king of pop är på världsomspännande turnè och 19 februari är det New York som gäller.
14 feb gästas Madison Square Garden av ett härligt rockgäng, Kings Of Leon. Ett band som överlevde sin egen hype och håller på att växa till ett riktigt megaband. Ett bevis på deras framgångar är just att de gigar på en av världens största arenor i, just  det New York.

Har du sett the big five? Lejon, noshörning, elefant, buffel och leopard. De som lyckats se dessa fem storheter säger att det är en upplevelse utan jämförelse. Rockvärldens gigant Bruce Springsteen uppträder 1 feb i Johannesburg.  Slå ihop musikens ultimata liveupplevelse med djursafari och bli knockad!

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *