Newcastle United – En grym upplevelse

Aktuellt:

Laget visar väldigt bra form och resultaten imponerar. I oktober så spelade Magpies fyra matcher och vann tre och spelade en oavgjord. Även november har börjat bra med vinst mot Liverpool med 1-0 på hemmaplan. De senaste tre matcherna så har laget vunnit mot flera storlag, Liverpool (1-0), Manchester City (2-0) och Tottenham (2-1). De goda resultaten avspeglar sig även på publiksnittet, senast hemma mot Liverpool var det ca. 52000 åskådare på plats och såg matchen. Trycket inne på arenan var enligt kunder makalös. Fansen sjöng och skapade en otrolig ljudkuliss under hela matchen.

Flygbiljetter:
Möjligheterna med flyg från Sverige till Newcastle är många och det går att hitta prisvärda flygbiljetter. Antingen kan man resa från Arlanda, Landvetter eller Köpenhamn med mellanlandning eller så köper man en direktflight till Manchester, Edinburgh eller London och tar tåget upp till Newcastle.


Hotell:

I våra paket så bor du alltid på hotell i Newcastle citycentre. Våra hotell är noga utvalda att passa våra fotbollsresenärer både standard och lägesmässigt. I Newcastle kommer du att stortrivas eftersom alla våra hotell ligger nära stadens uteliv och shopping. Frukost ingår alltid i våra paket.

Arenan:
På st James’ Park, nordöstra Englands äldsta arena, har fotboll spelats sedan 1880. Förr kallades området också Gallowgate – detta var en gång i tiden en avrättningsplats där hängningar var ett offentligt folknöje fram till 1844. St James’ Park är den enda stora arena utanför London som ligger mitt i centrum. Du behöver alltså inte leta länge för att hitta en pint. Om du vill promenera till arenan från Newcastle Central Station tar det ca 15 minuter.

Kuriosa:
Smeknamnet ”the Magpies” (skatorna) förklaras av klubbens svartvitrandiga dräkter. Historien bakom valet av dessa färger är oklar. Det finns en legend om en fotbollsintresserad, svartvitskrudad munksupporter och en annan om ett par skator som byggde bo i Victoria stand på st James’ Park

Newcastles publikrekord alla kategorier sattes för mer än etthundra år sedan: vid Fa-cupfinalen 1905 på Crystal Palace såg 101 000 åskådare Aston Villa vinna med 2-0.
Alan Shearer är med sina 206 mål klubbens störste målskytt någonsin. Han vann den interna skytteligan tio säsonger i rad och gjorde 30 av sina mål i de europeiska cuperna.
Boka paket:
Vi hjälper till med paket som innehåller flyg, hotell och fotbollsbiljetter. Vill du boka flyget på egen hand och enbart boka hotell och fotbollsbiljett av oss så går det alldeles utmärkt. Ta hjälp av oss på Nickes.Com. Vi har 17 års erfarenhet av att sälja fotbollsresor och vi samarbetar med Newcastle United samt andra officiella återförsäljare av NUFC biljetter. Se alla Newcastles matcher och priser här

Prisexempel:
Newcastle – Southampton 17/1, pris från 1895 SEK per person
Newcastle – Aston Villa 28/2, pris från 1895 SEK per person

Maila oss på sales@nickes.com för att få ta del av bättre erbjudande än de priser som du ser på hemsidan