NHL-resa & biljetter till Washington

NHL i huvudstaden

Ser man till politiken stormar det kring Washington DC just nu. Mitt i denna cirkus kliver stadens NHL-lag Washington Capitals ut på isen och startar säsongen som många hoppas ska bli den säsongen de går hela vägen.

De har vunnit sin division fem av de sex senaste säsongerna men man har inte riktigt fått det att fungera lika bra under slutspelet. Faktum är att man inte tagit sig förbi den andra rundan av slutspelet någon av dessa sex säsonger trots det fina spelet under grundserien.

Frågan är om man kommer lyckas i den nya tuffare divisionen Metropolitan Division med lag som Pittsburgh, Flyers och Rangers samt om de håller under slutspelet?

Med stjärnor som Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström får man hur som helst alltid en show om man ser Capitals, speciellt hemma i Washington.

Vi erbjuder kompletta NHL-resor samt lösa biljetter till Washington Capitals och då det är enkelt att ta sig mellan Washington och New York med tåg eller bil kan man lätt kombinera en semester på båda orterna.

27 november Washington – Ottawa
29 november Washington – Montréal

23 december Washington – Anaheim
27 december Washington – NY Rangers

10 januari Washington – Toronto
12 januari Washington – Buffalo
14 januari Washington – San Jose

14 mars Washington – Vancouver
16 mars Washington – Toronto

[button url=”http://nickes.com/sv/hockeyresor/NHL/Default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din NHL-resa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/ishockey/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler NHL-artiklar [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *