NHL-slutspelet närmar sig, säkra din plats!

Jakten på Stanley Cup. Världens bästa hockeyspelares absolut högsta dröm. Det är i skrivande stund bara 27 dagar kvar till nedsläpp i den här säsongens första slutspelsmatch och detta är den ultimate upplevelsen för hockeyfans.

När det gäller att resa till USA eller Kanada för att se slutspelshockey är det ofta enklast att sikta in sig på den första rundan. Eftersom man redan nu vet ett par lag som kommer ta sig till slutspel kan man boka resan med god marginal, till senare rundor är det betydligt kortare varsel om man ska hinna över för att se matcherna.

Just nu är inget lag helt klart för slutspelet men utan att sticka ut hakan kan man nästan garantera att bland annat populära lag som New York Ragners, Montréal Canadiens och Anaheim Ducks kommer spela slutspel i april. De ligger alla i toppen av tabellen och spelar väldigt stark ishockey. Enbart en total kollaps samtidigt som lagen utanför slutspelet just nu plötsligt börjar vinna match efter match kan stoppa dem. Rangers har till exempel 16 poäng mer än Ottawa precis utanför slutspelet just nu och med NHL:s tvåpoängssystem är det en otrolig trygg marginal.

Totalt 16 av 30 lag når slutspelet. Ni hittar tabellen här för att se hur det förändras och vilka som når slutspelet.

Man kan även se vilka lag som för möta varandra som tabellen ser ut just nu, där har man även en nedräkning till nedsläpp i första matcherna.

Vi hjälper er mer än gärna med en NHL-resa för att följa Stanley Cup-slutspelet på plats i bland annat New York, Montréal eller Los Angeles. Kontakta oss på sales@nickes.com eller 036  14 14 43 för mer information.

Som tabellen ser just nu skulle Rangers få möte Boston Bruins, Montréal skulle ställas mot Washington Capitals och Anaheim mot Winnipeg Jets. Men än har lagen runt 10-13 matcher kvar att spela och mycket kan hända.