NHL resor och biljetter till Montreal

NHL:s mest klassiska möte

Ta chansen och se ett av NHL:s absolut mest klassiska möten när Montréal Canadiens tar emot rivalen Toronto Maple Leafs i ett kokande Bell Centre eller Centre Bell som det heter i Montréal på franska.

Det är upplagt för en perfekt NHL-resa i månadsskiftet februari/mars för oss svenskar.

Onsdag den 26:e februari tar Montréal emot Detroit Red Wings som givetvis är sprängfyllt med svenskar. Hela nio spelare i Detroit är från Sverige, inte minst Henrik Zetterberg, Daniel Alfredsson och Niklas Kronwall.

Några dagar senare är det som sagt dags för supermötet mot Toronto, en av årets riktiga höjdpunkter för fansen i Montréal. Att matchen dessutom spelas en lördagskväll kommer givetvis göra att stämningen är ännu bättre än vanligt.

Enligt många har Montréal ligans bästa fans och jag är redo att skriva under det påståendet. Ett besök i Bell Centre är givetvis ett måste för alla hockeyälskare.

[button url=”http://nickes.com/sv/hockeyresor/NHL/Default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din NHL-resa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/ishockey/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler NHL-artiklar [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *