NICKES.COM

Nickes.Com – Sportresor sedan 1997
Företaget startades 1997 av Niklas Hellberg (styrelseledamot i Jönköpings Södra Fotboll). Med 18 års erfarenhet av sportresebranschen så är vi väldigt bra på fotboll, hockey och motorsportresor. Vi levererar sportupplevelser i världsklass och våra medarbetare är väldigt sportintresserade. Hos oss får du Sveriges bästa kundservice! Vi står för trygghet och vårt motto är att du ska vara nöjd innan, under och efter resan.

Vi hjälper dig med sportresa
Det ska vara smidigt för dig att träffa oss och ett möte behöver inte ta längre än 15 minuter. Vi är flexibla och kommer gärna och hälsar på dig så att du inte förlorar onödig arbetstid. Du bestämmer när du vill ses och vi bjuder på fikabröd. Vi tar ett avslappnat och effektivt möte där vi lyssnar på dina önskemål och sedan återkommer vi per e-mail med förslag. Inget bindande överhuvudtaget!

Vi träffar gärna dig – som är ansvarig för företagets personalaktiviteter (allt från 3 anställda och uppåt)
Vi träffar gärna dig – som jobbar i en förening där klubben funderar på en avslutningsresa för spelare, ledare och medlemmar
Vi träffar gärna dig – som är drivande i ett kompisgäng eller en tipsklubb

Företag
Ditt företag är starkt beroende av tre grupper. Dina fantastiska medarbetare, dina pålitliga leverantörer och dina lojala kunder! Att investera tid och pengar i dessa är nyckeln till framgång. Uppmuntra dina medarbetare med en sportresa som gör att glädjen och arbetsmoralen stärks. Du får anställda som är glada, motiverade och som ger det där lilla extra för dom vet att chefen och företaget bryr sig om dom.

Stärk vänskapen med dina bästa leverantörer och kunder genom att göra en rolig aktivitet tillsammans. Du knyter band utanför arbetstid och skapar en personlig relation som betyder väldigt mycket för företagets framgång. Detta innebär att du blir prioriterad av leverantören och att du skapar lojala kunder som fortsätter att köpa dina produkter!

Förening
Är du verksam i exempelvis en fotbollsförening och vill göra en avslutningsresa efter att säsongen är färdigspelad? Eller vill du göra en resa för hela klubben där styrelse, medlemmar, ledare och spelare åker iväg? Vi kan hjälpa till oavsett upplägg på resa och om man är 5 – 200 personer som vill åka iväg, inga problem!

Privatperson
Är ni ett kompisgäng eller kanske en tipsklubb som är sugna på att åka på sportresa? Planering av resmål, väntan på avresan och allt som händer på resan blir minne för livet. Att göra saker ihop med sina vänner är värt alla pengar i världen! Vi hjälper till med sportresor över hela världen (fotboll, hockey och motorsport m m).