Ny succé för Felix Rosenqvist – bäddat för gulddrama på Nickes.Coms temaresa

Felix Rosenqvist har gjort det igen – tagit maximal poäng i europamästerskapet för Formel 3 och kört hem ytterligare pokaler till prishyllan i Värnamo. Sveriges just nu hetaste racinghopp vann två gånger om – och raderade ut sitt eget banrekord – på holländska Zandvoort förra helgen, och är nu bara 9.5 poäng bakom mästerskapsledande Ferrari-junioren Raffaele Marciello (Italien) med två deltävlingar kvar att köra.

Nickes.Com samarbetar sedan en tid tillbaka med Felix Rosenqvist – och om två veckor har vi glädjen att kunna genomföra en specialresa till EM-finalen på tyska Hockenheim. Resan arrangeras tillsammans med sportbörsen Trade In Sports, och ger drygt 20 resenärer chansen att få en unik insyn i Felix tävlingsverksamhet. Under resan får gruppen ta del av en högst exklusiv rundvandring i Mercedes DTM-stall, och äta en middag med Felix där han själv berättar om säsongen så långt.

Nickes.Com kan ta dig närmare motorsportens innersta puls än någon annan svensk researrangör. Resan till Hockenheim och våra Motormiddagar med GP3-föraren Jimmy Eriksson är bara två exempel, och redan nu jobbar vi hårt på ett ännu mer omfattande program för 2014. Är det något särskilt du skulle vilja vara med om? Hör av dig till oss med dina önskemål, så ska vi se till att gå på varvstopp för att göra din upplevelse så minnesvärd som möjligt.

Läs mer om Felix Rosenqvists holländska succéhelg här.

[button url=”http://nickes.com/sv/motorsportresor/default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din motorsportresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/motorsport/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler artiklar om motorsport [/button]