Biljetter och resor till Hockey VM 2014 Vitryssland

Nytt VM-guld för Tre Kronor? Boka VM-resan 2014 med oss

Tre Kronor vann guld under förra VM här hemma i Stockholm förra året. Under årets OS förlorade vi tyvärr finalen mot ett väldigt starkt Kanada men det är ingen tvekan om att Tre Kronor är en av de stora favoriterna under VM nu i maj.

Årets VM spelas i Minsk, Vitryssland. Värt att notera är även att inget visum behövs för inresa till Vitryssland om man köpt sina biljetter till hockeymatcherna i förväg.

Turneringen spelas mellan den 9 och 25 maj och vill man se de viktigaste matcherna spelas båda semifinalerna lördag den 24 maj och sedan final och bronsmatch söndag 25 maj.

Vi hjälper er givetvis mer än gärna med att sätta ihop kompletta paket med hotell och matchbiljetter. Kontakta oss på sales@nickes.com för mer information samt priser för ishockey VM 2014 i Vitryssland.

[button url=”http://nickes.com/sv/hockeyresor/NHL/Default.aspx” style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din NHL-resa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/ishockey/” style=”ci-customcolor” size=”small”] Läs fler NHL-artiklar [/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *