Premier League: tre städer – tre resor

Nu är VM-febern i topp och nattsömnen en bristvara. Men när den fantastiska fotbolls-festen i Brasilien är slut fortsätter tack och lov fotbollslivet – bara vi pustat ut lite grann…

Premier League dukar upp för en ny spännande säsong. Efter den alltmer askgråe David Moyes sorti tar Louis van Gaal över ”Mission Impossible”: att fylla Sir Alex Fergusons skor.

Och på Merseyside fortsätter två spännande och nyskapande coacher sina försök att förändra den engelska klubbfotbollen. Liverpools Brendan Rodgers och Evertons Roberto Martinez är båda födda 1973 och kommer att sätta sina avtryck många år framöver.

Mauricio Pochettini är bara ett år äldre och hoppas kunna blåsa nytt liv i Tottenhams stolta argentinska historia. Han tog Southampton till en åttondeplats och med Spurs är siktet naturligtvis inställt på en comeback till Champions League.

Och så har vi de tre ärrade fältherrarna Arsène Wenger, José Mourinho och Manuel Pellegrini. Manchester City vann både ligan och ligacupen förra säsongen och Arsenal gjorde slut på sin långa titeltorka genom att vinna FA-cupen. Men ”The Special One” blev tomhänt – kan vi ana en viss revanschlusta?

Engelsk fotboll handlar först och främst om tre städer: London, Manchester och Liverpool. Vi kommer därför att erbjuda skräddarsydda paketresor (flyg, hotell och matchbiljett) till var och en av dessa tre metropoler.

Vad sägs om ett Merseyside Derby på Anfield i september, dubbla London-derbyn (med Tottenham – Manchester United som alternativ) mellan jul och nyår och City som ovälkomna ”Noisy Neighbours” på Old Trafford i april?

Nu ger vi dig chansen att få förtur till dessa godbitar. Lämna dina kontaktuppgifter här nedanför så kontaktar vi dig när datum, program och priser är spikade. Anmälan är inte bindande på något sätt men du får förtur när vi släpper resorna för bokning. Antalet platser är begränsat så det gäller att vara ute i tid.

Tala även om vilken stad du vill resa till. Och förresten – varför inte satsa på alla tre? Du kommer inte att ångra dig…

Intresseanmälan:

[contact-form-7 id=”852″ title=”Premier Legue”]