Rangers helt klara för slutspel, upplev Stanley Cup-slutspelet på plats i New York

Vi skrev tidigare här i resebloggen om att New York Rangers mer eller mindre var klara för slutspelet men under veckan som gått har de blivit statistiskt säkerställt att Rangers som nådde hela vägen till Stanley Cup-finalen förra säsongen kommer vara med även under årets stora hockeyfest.

När detta inlägg skrivs (torsdag den 2:a april) toppar New York Rangers den östra konferensen vilket betyder att de får ett riktigt bra utgångsläge i slutspelet med hemmaplansfördel och enklaste möjliga motstånd. Om det nu finns något enkelt motstånd i ett slutspel, det är tveksamt.

Som tabellen ser ut just nu skulle Rangers ställas mot Boston Bruins i ett glödhett ”Original Six-möte” mellan två lag ligans äldsta lag. Lagen har mellan 4-6 matcher kvar att spela och det kan även bli så att de möter Ottawa, Detroit eller Washington beroende på hur de sista omgångarna går.

 

Boka resan till New York redan nu

 

Men ni kan boka in NHL-resan till New York redan nu. Den 15 april släpps pucken i de första slutspelsmatcherna och eftersom Rangers har hemmaplansfördel kommer de spela match ett, två och sedan eventuell fem och sju hemma i Madison Square Garden. Om man vill se Stanley Cup-slutspelet på plats är det med andra ord hög tid att boka sin resa nu.

Vi hjälper er mer än gärna med en NHL-resa för att följa Stanley Cup-slutspelet på plats i bland annat New York. Kontakta oss på sales@nickes.com eller 036  14 14 43 för mer information.