Företagsresor och paket

Resepaket, företagskunder

NICKES.COM SOM PRODUKTIONSENHET

Vid sidan av våra färdigpaketerade gruppresor kan vi också erbjuda en annan typ av projektering – vi kan ta hand om hela produktionen av din företagsresa.
Du meddelar oss vart och när du vill åka, och sedan tar vi hand om resten. Glöm all tråkig administration – fokusera på det du är bäst på istället.

Vi fixar allt; från de mest prisvärda flygbiljetterna och de bästa hotellrummen, till den där konferenslokalen som fyller just era behov.

Vi har alla system på plats för att hantera boknings-bekräftelser, betalningsflöden och informationsutskick.
Dessutom har vi fullständiga lagstadgade resegarantier ställda till kammarkollegiet, och bra avtal med flera viktiga underleverantörer runt om i världen.

Tveka aldrig att höra av dig till vår produktionsenhet – oavsett om du vill ta med din personal på kick-off, eller om du själv i din tur vill sälja en resa till dina kunder.

EXEMPEL: TRADE IN SPORTS – HOCKENHEIM 2013

Under sommaren 2013 kontaktades Nickes.Com av sportbörsen Trade In Sports, som gör det möjligt för allmänheten att investera i utvalda idrottare i utbyte mot en andel av potentiella framtida intäkter.

Trade In Sports ville genomföra en resa till DTM-finalen på Hockenheim, där en grupp investerare skulle få chansen att se Formel 3-föraren Felix Rosenqvist – en av de idrottare som företaget samarbetar med – LIVE. Nickes.Com anlitades för att ombesörja administrationen av resan, och för att sköta alla bokningar av transferbussar, hotell och restauranger. Nickes.Com såg också till att Trade In Sports-gruppen löpande försågs med information om sin resa och att eventuella frågor besvarades.

Resan till Hockenheim blev en såväl sportslig (Rosenqvist vann två av helgens tre race) som social fullträff – och ett talande exempel på hur två organisationer tillsammans kan skapa ett mervärde för sina kunder.

”Investerarresan till Hockenheim föll väldigt väl ut, och samarbetet med Nickes.Com fungerade klockrent. Vi kunde fortsätta att fokusera på vår dagliga verksamhet utan avbrott – och för ett litet företag som Trade In Sports var det helt nödvändigt. Vi tittar redan på ett liknande upplägg tillsammans under 2014.” – Claes Holmström, VD – Trade In Sports

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *