Reserapport Real Madrid – Atlético Madrid 0-1

En kund till oss skickade en skön reserapport från en resa till ovan match. Läs den här:

”Hej!

Vill bara återkoppla från resan med tillhörande Madrid-derby som vi var iväg på i helgen.
Sammantaget 5 getingar av 5!

Själva resan fungerade mycket bra, med undantaget att vi var en timma försenade från Madrid vilket innebar att vi fick springa mellan gaterna för att hinna med nästa plan. 10min fick vi på oss!
Betyg: 5 av 5

Väl framme så kan jag sedan rekommendera Madrids Metro ur ren transportsynpunkt. Man kanske inte ser så mycket av staden men den fungerar väldigt bra och är mycket enkel att förstå sig på.
Betyg: 5 av 5

Hotellet hade ett fantastiskt läge! ( Hotell Regente ). Hotellet var inget över sig kanske, men fungerade för ändamålet. Mycket hårda sängar dock och inte särskilt bra städning. Frukosten var mycket bra! Avstånd till affärer ( fotbollsaffärer i synnerhet ) och ”Sol-torget” var kanon. Även allmänna transportmedel väldigt lättillgängliga från hotellet. Överlämning av biljetter fungerade enligt utlovat vid incheckning, kanon! En bonus var de två Real-halsdukarna som vi fick tillsammans med biljetterna. STOOOORT PLUS-poäng!
Betyg: 4 av 5

Matchen i sig var OK, fel resultat dock! Inramningen kan man dock inte klaga på och det var en mäktigt upplevelse. Kan varmt rekommendera Bernabeu-Tour som vi gjorde dagen efter match! Det var värt varenda krona. Vi köpte biljetter till detta i kombination med att vi köpte ”public transportation tickets” vid försäljningsstället vid entrén till Metron på flygplatsen ( T2)  vilket varmt rekommenderas. Lite rabatt fick vi och det var flera hundra meter kö vid Bernabeu för att köpa biljett. Vi slapp köa!!!
Betyg: 5 av 5

Sammantaget så är vi mycket nöjda med alltihop gällande er och hanteringen kring vår resa, informationen som vi fick före resan etc. Gällande er hantering och service:
Betyg: 5 av 5

Tack för bra service!

Allt har fungerat mycket bra.

Vi kommer åka igen!!!

Med vänlig hälsning

Daniel”

Tack Daniel från oss på Nickes.Com och välkommen åter!

Om du som läst denna reserapport blir sugen på att se Real Madrid live kan du kolla in matcher & resor här, klicka här för mer info!

Vi ses i Madrid!