Robbie Williams kommer till Europa

Robbie Williams Europaturné

En av världens absolut störste entertainer Robbie Williams kommer till Europa under våren 2014. Med hits som Angels, Let me entertain you och She`s the one har han tagit hela världen med storm. 25 april uppträder Robbie i vackra Budapest, 8:e och 9:e juli på O2 arena i London. Weekendtripp förenat med livekonsert?!

Mannen bakom Brown eyed girl, Van Morrison är ute på vägarna. Van Morrison har varit med så länge i gamet att det florerar många myter och rykten kring honom. En gång ska han ha hyrt studiotid i en studio i Småland på 80-talet. När studiotiden gått ut var herr Morrison fortfarande inte nöjd med sitt resultat och ville vara kvar. Tyvärr fick han till svar att det inte gick eftersom nästa hyresgäst stod utanför dörren och väntade på sin tur. Då köpte Van Morrison studion och gjorde klart sin skiva. Sedan gav han tillbaka studion till förre ägaren. Oavsett vad som stämmer om honom så är han en fantastisk låtskrivare och liveartist.
Den irländske legendaren är i England under januari/februari. 28 januari i Bristol.

Ett av världens mest inflytelserika band Kraftwerk är på turné. Svenska storheter som Teddybears Sthlm håller Kraftwerk mycket högt, så även Coldplay som i stort sett stulit ledmotivet till deras hit Talk från syntpionjärerna. 21, 22, 23:e januari gästas cirkus i Stockholm.

[button url=”http://www.nickes.com/sv/search.aspx?partnerID=E36A5A9E-1A07-4391-9D9B-4E26A6BE8BB6&SectionID=5″ style=”ci-customcolor” size=”small”] Boka din konsertresa här [/button]
[button url=”https://blogg.nickes.com/category/konsertresor/” style=”ci-customcolor” size=”small”]Läs fler artiklar om konsertresor här[/button]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *