Se AC/DC live i Stockholm 19 juli

Ett av vår tids största och bästa hårdrocksband kommer till Stockholm och Friends Arena den 19 juli. Den kommande världsturnén heter ”Rock or Bust World Tour” och senast AC/DC gästade Sverige var 2010 då de spelade för 32.000 fans på ett utsålt Stockholms Stadion.

Bandet bildades i Sydney, Australien 1973 av bröderna Malcolm och Angus Young. Namnet AC/DC är en förkortning av engelskans ”alternating current/direct current” (växelström/likström). AC/DC har sålt över 200 miljoner album sedan starten och ”Back in black” från 1980 har sålts i över 50 miljoner exemplar och är världens tredje bäst säljande album någonsin. År 2003 valdes bandet in i Rock and Roll Hall of Fame.

Alla som har sett AC/DC konsert vet att de alltid bjuder på en energifylld show och det kommer att bli en häftig rockfest på Friends Arena 19 juli. Vi kommer att få se rockikonen Angus Young iklädd skoluniform och vi får förhoppningsvis höra låtar som ”Highway to hell”, ”You shook me all night long”, ”Back in black”, ”Thunderstruck” och ”TNT”.

Häng med på vår bussresa! På vägen upp till Stockholm så laddar vi upp med AC/DC låtar och skapar den rätt stämningen.

Bussresa från Jönköping (start i Eksjö via Nässjö och hämtning utmed E4:an norröver) och biljett, 1595 SEK per person

Vi säljer även hotell och biljettpaket.

Klicka här för att intresseanmäla er till AC/DC

Maila sales@nickes.com om du vill boka bussresan