Se Champions League finalen 2016 på plats i Milano

Champions League Finalen 2015 i Berlin vanns av FC Barcelona inför ca 70000 åskådare på Olympia Stadion. Barcelonas ledningsmål genom Ivan Rakitic i fjärde matchminuten var turneringens tredje snabbaste mål genom tiderna. Barcelona hade några chanser att utöka till 0-2 men Buffon i Juventusmålet stod i vägen. Spänningen ökade i andra halvlek när Alvaro Morata kvitterad till 1-1 i 55:e minuten. Tevez sköt ett skott som Ter Stegen lämnade retur på och Morata kunde lägga in bollen i öppet mål. Men Barcelona kom tillbaka och Suarez satte 1-2 på returen efter ett hårt skott från Messi och i slutminuterna punkterade Neymar matchen efter en kontring, 1-3 till Barcelona och segern var ett faktum.

0-1 Rakitic (4)
1-1 Morata (55)
1-2 Suarez (68)
1-3 Neymar (90)

Vi hade mycket kunder på plats denna härliga lördagkväll i Berlin och en kund skrev så här om matchen och resan:

Hemkommen efter några riktigt häftiga dagar i Berlin. Min man och min son beskriver matchdagen och matchen som helt magisk, en helt underbar upplevelse. Jag själv och vår dotter förstår eller börjar smått förstå hur tokig man kan bli i denna sport. Först upptakten och laddningen inför matchen, vart man än vände sig i staden så fanns de…supportrarna…överallt lika glada och sjungandes sina kampsånger. Sedan på kvällen under matchen stannade Berlin av….ja, det är mer liv och rörelse i vår lilla hemstad kristianstad en vanlig tisdagskväll än det var i Berlin under matchen. ALLA verkade på ett eller annat sätt följa matchen. Vad gäller leverans av biljetterna så var det, på tyskt vis, väldigt välorganiserat. De fanns på plats på hotellet när vi kom. Jag fick inte ut dem utan att legitimera mig och visa det nummer du skickade i mailet till mig. Bra, tycker jag, att det var så
välorganiserat. Resan helt fantastisk. Stort tack för all hjälp och jag lovar göra mycket reklam och fylla på ”goodwill”-kontot så ofta jag får chansen!

Champions League Finalen 2016:
Du kan redan nu säkra en plats på läktaren för finalen 2016 som spelas i Milano på San Siro 28 maj. Betala endast 20% av resans pris och resten nästa år!

Boka paket, klicka här!